Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
spacebound wrote: 22 Oct 2019, 07:50
Kako ti znas s kim bi one ili ne bi sjele?Ne znaci da su se vozale s autom, nego sa osobom, a ta osoba je vozila to sto jeste.
Hipotetički govoreći - kolika je vjerovatnoća da bi tri djevojke sjele prije u staro auto nego u novo i luksuzno?
Govoreći iz ličnog iskustva - odjednom su djevojke koje me nisu primjećivale prije počele pozdravljati i pitati kad ćemo izaći kad sam prodao Passata i kupio BMW-a.
Znaci pretpostavka, a da ne pisem sad sta je pretpostavka, to svi znamo.Ja ne znam zasto su sjele u taj auto, isto ne znas ni ti, pa ne treba ni aludirati.Nema ih vise, ne mogu odgovorit.
Lakih djevojaka i "sponzorusa" bilo je i bit ce.Ne mozemo zbog toga svaku koja se provoza u dobrom autu jednako etiketirat
A vjerovatnoća?
Naravno, o mrtvima sve najbolje.
O vjerovatnoci ne bih znala.Nit sam se kretala u takvim krugovima, pa da bar imam neka opazanja.Ja sam dugo bila luda za jednim sto je vozao ocevog starog kadeta i ne bih ga mijenjala u tom trenutku ni za kakvog s bmwom
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Ommadawn wrote: 22 Oct 2019, 11:35
Hipotetički govoreći - kolika je vjerovatnoća da bi tri djevojke sjele prije u staro auto nego u novo i luksuzno?
Govoreći iz ličnog iskustva - odjednom su djevojke koje me nisu primjećivale prije počele pozdravljati i pitati kad ćemo izaći kad sam prodao Passata i kupio BMW-a.
Svašta
U jebenoj Švedskoj gdje svaka budala koja radi i zarađuje, može dići kredit i kupiti auto.
Naravno da sam iskoristio situaciju.
U jebenoj Švedskoj gdje svaka budala koja radi i zarađuje, može dići kredit i kupiti auto.
Naravno da sam iskoristio situaciju.
Pa baš to... Auto je fkt lako kupiti danas, ako ti je neki prioritet... Uz sve te lizinge i kredite, pa čak i na mjesečne uplatnice... Vuku te za rukav.
Ommadawn wrote: 22 Oct 2019, 11:45
A vjerovatnoća?
O vjerovatnoci ne bih znala.Nit sam se kretala u takvim krugovima, pa da bar imam neka opazanja.Ja sam dugo bila luda za jednim sto je vozao ocevog starog kadeta i ne bih ga mijenjala u tom trenutku ni za kakvog s bmwom
Ti sigurno. I ne sumnjam. Takve se djevojke uzimaju za ozbiljno.
Al’ mogu ti reći da sam i sam ostao iznenađen šta svega ima.
Znaci pretpostavka, a da ne pisem sad sta je pretpostavka, to svi znamo.Ja ne znam zasto su sjele u taj auto, isto ne znas ni ti, pa ne treba ni aludirati.Nema ih vise, ne mogu odgovorit.
Lakih djevojaka i "sponzorusa" bilo je i bit ce.Ne mozemo zbog toga svaku koja se provoza u dobrom autu jednako etiketirat
A vjerovatnoća?
stepen vjerovatnoce zavisi gdje te djevojke kupis ispred dorijana ispred cheers-a pub-a under-a sloge jazzbine itd
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis