Username wrote: 06 Nov 2019, 09:54Shvatio, zato sam napisao da je teze interu dobiti u ceskoj nego zadnje koloKrokodil Behko wrote: 06 Nov 2019, 09:39
AKO.
Ali, ako nisu pobijedili u Milanu, zašto bi mogli pobijediti u Pragu?
Ili, zašto BVB ne bi mogao otkinuti bod u Barci, kad je već mogla i Slavija?
Ne zaboravi da ima još jedno kolo iza tog i da Interu dolazi Barca, a nama Slavija.
Uostalom i sam sam rekao da Inter prolazi, ako osvoji svih 6 bodova a mi ne osvojimo više od 3.
Meni se čini da Inter ima teži zadatak i ne vjerujem da će on to osvojiti.
Imaj u vidu da Slavija u slučaju pobjede osvaja treće mjesto, a ako mi otkinemo Barci bod, oni će u Milano po pobjedu za 1. mjesto.
Žao mi je što nisi gledao Slaviju sinoć, pa ni u prethodnim utakmicama, jer bi shvatio kako je to jak tim.
Valverde se nada da inter nece dobit slaviju
Zamisli pred zadnje barc 9 dort 8 int 7, ispao bi bogalj, neka se zahvali suarezu na izmisljenim golovima i sto nije zadnji na tabeli
Oni i jesu zaslužili to zadnje mjesto, jer s onakvim potencijalom, igraju katastrofalno.
Što se Slavije tiče, bgm oni su sve tri prve utakmice trebali dobiti, jer su bili bolji i od Inera i od BVB i od Barce.
Valverdeu igra X u Pragu i da oni pobijede BVB, pa vidjet ćemo.
Doduše, to igra i nama, jer bit će dovoljno pobijediti Slaviju kod kuće.
Nakon viđenog, sve je to tu negdje. Znamo da Inter može eksplodirati, da Barca može podbaciti, da BVB može odigrati dva potpuno različita poluvremena i da je Slavija fakat dobar tim, pa ti sad prognoziraj..

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)