onaj koji ti povjeruje, ne gine mu jagomir
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
Re: Samo da kažem.......
Da je Lavlje_Srce pravo osvježenje foruma

"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40796 times
- Been thanked: 27227 times
- Status: Online

Ne traži savjet od zavidnika, niti pomoć od škrtice, niti obećanje od lažljivca.
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7848 times
- Been thanked: 18542 times
- Status: Offline
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40796 times
- Been thanked: 27227 times
- Status: Online

Ne traži savjet od zavidnika, niti pomoć od škrtice, niti obećanje od lažljivca.
volim kad mladost uziva
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak
-
naravno da uzivam ali sa 53 nisam bas u cvijetu mladosti
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak
- Sheval
- Forum [Bot]
- Has thanked: 344 times
- Been thanked: 872 times
Kako uvijek padam na glupim stvarima,pa to nisu istine.
Pođem juče na more,kao i u svemu,maksimalno pazim na organizaciju.
Ženo...dokumenti,krema,voda,pivo...sve spremno?Naravno da je spremno.
I kao dosta puta do sada dođemo na plažu,sve je tu,nemam šorca za kupanje.
Verbalno atakujem na ženu,nimalo lijepo za čuti...ali se u tim situacijama teško kontroliram.
Ona je tako naučena da mi nikad ne uzvraća kad sam u takvom stanju jer ništa neće postići,samo će pogoršati situaciju.Uvijek ima pravo uzvratiti pravim argumentima,nikako histerijom i kontra ofenzivom.I tako je bilo...kasnije joj odem po koktel i sladoled,namažem je kremom,mazim je cijeli dan...samo zato jer sluša,jer se pravilno zna postaviti u situacijama kada ja pretjeram.
I tako ja bez šorca.Daleko smo od bilo kakve trgovine da kupim neki drugi,neda mi se ići na neku drugu plažu gdje se mogu kompletno raskomotiti.
Ništa,skidam se u boxerice,još neke gdje su čuna čini većom nego što ustvari jeste,nezgodno mi što mlataram tako pred drugim ženama.Ali kad sam već prevalio preko 100km glupo mi da se ne okupam.
I sve je dobro bilo,pomirio sam se sa tim,kupao se.Sve je bilo dobro dok me nije počelo peći po guzici,stražnjici ili zadnjici.Boxerice su pamučne i sporo se suše i postaje neugodno.Idem malo dalje,tamo gdje se teško može doći,i skidam ih.Kao od majke rođen,legnem da se malo osuše i kako to uglavnom biva,ja zaspem.Nekih sat vremena tog sna je bilo dovoljno da izgorim po zadnjici
Kako ne bi bio napola,okrenem se na leđa,da dobijem malo boje i na prednjoj strani
I u priliku se sve to izjednačilo,sad sam kompletno obojen,pravi sam roker.
Ali,kasnije nastaju pravi problemi,ne mogu sjesti,stalno sam u vodi,hladim se.Ali moralo je se ići kući.Tu nastaju prave traume,koja patnja do kuće.Iako je žena vozila i ja sam se namještao cijelo vrijeme.
I tako je na kraju ona mene sinoć mazala kremom(i naprijed i nazad
),tako je ona meni donosila hladnu pivu.
Neka se ne uvrijede članovi ili čitači homoseksualne orjentacije ali kao da sam peder,hodam nekako čudno,sa velikom dozom opreza sjedam,kao nakon cjelovečernjih orgija.Nadam se da će mi ovo danas popustiti i da ću se sutra opet moći priključiti normalnom društvu i vratiti standardnim aktivnostima.
Evo me,stojim i tipkam,baš sam cool.
Ženo,nismo završili,vratiću ti ovo
Pođem juče na more,kao i u svemu,maksimalno pazim na organizaciju.
Ženo...dokumenti,krema,voda,pivo...sve spremno?Naravno da je spremno.
I kao dosta puta do sada dođemo na plažu,sve je tu,nemam šorca za kupanje.
Verbalno atakujem na ženu,nimalo lijepo za čuti...ali se u tim situacijama teško kontroliram.
Ona je tako naučena da mi nikad ne uzvraća kad sam u takvom stanju jer ništa neće postići,samo će pogoršati situaciju.Uvijek ima pravo uzvratiti pravim argumentima,nikako histerijom i kontra ofenzivom.I tako je bilo...kasnije joj odem po koktel i sladoled,namažem je kremom,mazim je cijeli dan...samo zato jer sluša,jer se pravilno zna postaviti u situacijama kada ja pretjeram.

I tako ja bez šorca.Daleko smo od bilo kakve trgovine da kupim neki drugi,neda mi se ići na neku drugu plažu gdje se mogu kompletno raskomotiti.
Ništa,skidam se u boxerice,još neke gdje su čuna čini većom nego što ustvari jeste,nezgodno mi što mlataram tako pred drugim ženama.Ali kad sam već prevalio preko 100km glupo mi da se ne okupam.
I sve je dobro bilo,pomirio sam se sa tim,kupao se.Sve je bilo dobro dok me nije počelo peći po guzici,stražnjici ili zadnjici.Boxerice su pamučne i sporo se suše i postaje neugodno.Idem malo dalje,tamo gdje se teško može doći,i skidam ih.Kao od majke rođen,legnem da se malo osuše i kako to uglavnom biva,ja zaspem.Nekih sat vremena tog sna je bilo dovoljno da izgorim po zadnjici

Kako ne bi bio napola,okrenem se na leđa,da dobijem malo boje i na prednjoj strani

I u priliku se sve to izjednačilo,sad sam kompletno obojen,pravi sam roker.
Ali,kasnije nastaju pravi problemi,ne mogu sjesti,stalno sam u vodi,hladim se.Ali moralo je se ići kući.Tu nastaju prave traume,koja patnja do kuće.Iako je žena vozila i ja sam se namještao cijelo vrijeme.
I tako je na kraju ona mene sinoć mazala kremom(i naprijed i nazad

Neka se ne uvrijede članovi ili čitači homoseksualne orjentacije ali kao da sam peder,hodam nekako čudno,sa velikom dozom opreza sjedam,kao nakon cjelovečernjih orgija.Nadam se da će mi ovo danas popustiti i da ću se sutra opet moći priključiti normalnom društvu i vratiti standardnim aktivnostima.
Evo me,stojim i tipkam,baš sam cool.
Ženo,nismo završili,vratiću ti ovo

-
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time
Cijeli dan vec pada , pada i pada. 14c vani.
siromah nema sta a bogatas nema kad
Njemacki poljoprivrednicu su najvece hadzije, sve im ide na ruku.... 

"In dem Augenblick, in dem ein Mensch den Sinn und den
Wert des Lebens bezweifelt, ist er krank"....Sigmund Freud
Wert des Lebens bezweifelt, ist er krank"....Sigmund Freud
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Sheva
neka,to te Bog kaznio sto si galamio na zenu,ona treba misliti na tvoje gaće još

neka,to te Bog kaznio sto si galamio na zenu,ona treba misliti na tvoje gaće još

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- String
- Legenda foruma
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 27 times
Sheva kralju!!! 
Stigao mi kauc!!
Dobar je..sexy, metalskofuturisticki...jebacki...osnovan...potkrijepljen cinjenicama..pravo dobar. 
Danas sam popizditis dobio.
Svojim ocima sam vidio i usima cuo neke jako nerazumljive stvari.
Da ne otezem puno; 7 od 10 ljudi je odbilo pozive sa biroa za zaposljavanje kojima su pozvani da se jave
u vezi zaposlenja. Gundjajuci i psujuci posao koji im se nudi a bitno je napomenuti da su SVI dobili ponudu za posao tacno za ono za sta su kvalifikovani tj. za svoje izvorno zanimanje.
Jos samo neko da mi kaze "Nema posla, tesko je".....Kod nas je izgleda ona kletva "Im'o pa nem'o" bez efekta. Kod nas je gora kletva izgleda "Nemao pa imao".
E to je onaj mentalitet po kojem ja stalno pljujem i gundjam ovdje pa me onda neko smatra budalom.
Da vas ne cujem vise...

Stigao mi kauc!!

Danas sam popizditis dobio.
Svojim ocima sam vidio i usima cuo neke jako nerazumljive stvari.
Da ne otezem puno; 7 od 10 ljudi je odbilo pozive sa biroa za zaposljavanje kojima su pozvani da se jave
u vezi zaposlenja. Gundjajuci i psujuci posao koji im se nudi a bitno je napomenuti da su SVI dobili ponudu za posao tacno za ono za sta su kvalifikovani tj. za svoje izvorno zanimanje.
Jos samo neko da mi kaze "Nema posla, tesko je".....Kod nas je izgleda ona kletva "Im'o pa nem'o" bez efekta. Kod nas je gora kletva izgleda "Nemao pa imao".
E to je onaj mentalitet po kojem ja stalno pljujem i gundjam ovdje pa me onda neko smatra budalom.
Da vas ne cujem vise...

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14425 times
- Been thanked: 9985 times

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

-
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time
Sta ce ti Skandinavija, dodji do Njemacke. 13c vani, dobro si procitala TRINAEST STEPENI.
siromah nema sta a bogatas nema kad
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14425 times
- Been thanked: 9985 times
zavidim ti, ovdje je u gradu naguralo na 40 danas ...bubica wrote:Sta ce ti Skandinavija, dodji do Njemacke. 13c vani, dobro si procitala TRINAEST STEPENI.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija