bice
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2303 times
- Been thanked: 5610 times
- Status: Offline
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9983 times
- Been thanked: 16834 times
Re: Samo da kažem.......
I zalijeci se u one sto uzimaju pravo prvenstva, i one sto se parkiraju usred krivine i nasred saobracajne trake, sto ti kolica iz prodavnice ostave ispred autaOmmadawn wrote: 09 Nov 2019, 10:10 Da imam želju uzet jednog krša, po mogućnosti starog Volva, oni su onako jaki, zavariti željezne cijevi naprijed i nazad i navečer fino krenuti pa gdje god vidim ove majmune što deru asfalt na raskrsnicama samo se zaletim i puknem. Pa materi ispod prozora neka šlajfa, ošlajfalo ga po glavi dabogda...
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2750 times
- Been thanked: 8614 times
- Čupava
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 10 times
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
.
- Maksuz svratila
- Aktivni forumaš

...jesi čuo za onoga...šta... šta......jesi čuo za onu...ooooooo...da li si čuo za onoga...šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta...
...da li si čuo za onu...c, c, c, c, c, c, c...
...razvela se, kurvala se, prevarila, propio se...raskućila, zabagreo, otrcala, poludeo...
...ihihi kafu turi...ihihi ću ti pričam...ihihi gola govna...ihihi a ja nisam...
...jesi čuo za onoga, jesi čuo za onu...sečem uvo k'o Van Gog, k'o Betoven sad sam gluv...
...da li si čuo za onu...c, c, c, c, c, c, c...
...razvela se, kurvala se, prevarila, propio se...raskućila, zabagreo, otrcala, poludeo...
...ihihi kafu turi...ihihi ću ti pričam...ihihi gola govna...ihihi a ja nisam...
...jesi čuo za onoga, jesi čuo za onu...sečem uvo k'o Van Gog, k'o Betoven sad sam gluv...
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 5231 times
- Been thanked: 4842 times
Nemojte joj davat ovakve ideje. Polako.spacebound wrote: 09 Nov 2019, 10:18I zalijeci se u one sto uzimaju pravo prvenstva, i one sto se parkiraju usred krivine i nasred saobracajne trake, sto ti kolica iz prodavnice ostave ispred autaOmmadawn wrote: 09 Nov 2019, 10:10 Da imam želju uzet jednog krša, po mogućnosti starog Volva, oni su onako jaki, zavariti željezne cijevi naprijed i nazad i navečer fino krenuti pa gdje god vidim ove majmune što deru asfalt na raskrsnicama samo se zaletim i puknem. Pa materi ispod prozora neka šlajfa, ošlajfalo ga po glavi dabogda...Sjetit cu se ja jos, a ti gazi
![]()
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
- spacebound
- Urednik foruma

Davno sam ja rekla, ako ikad polozim ovako nesto mi treba, protiv gamadiuvijek_kontra wrote: 09 Nov 2019, 12:40Nemojte joj davat ovakve ideje. Polako.spacebound wrote: 09 Nov 2019, 10:18
I zalijeci se u one sto uzimaju pravo prvenstva, i one sto se parkiraju usred krivine i nasred saobracajne trake, sto ti kolica iz prodavnice ostave ispred autaSjetit cu se ja jos, a ti gazi
![]()
![]()

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Ma bezi tamo. 
Hajd sto ti sanjas, al sto ja komotno mogu da zamislim.
Hajd sto ti sanjas, al sto ja komotno mogu da zamislim.
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
- Beni
- Fuck you

- Mood:
ee moja ti, tek polozila a vec se nervira ko velki, sta ce bit za koju godiinuspacebound wrote: 09 Nov 2019, 12:45Davno sam ja rekla, ako ikad polozim ovako nesto mi treba, protiv gamadi
![]()
Fuck you a friendly note to start the day
- spacebound
- Urednik foruma

Citaj s razumijevanjem, ovog sam stava godinama, jer iako nisam vozila ucestvovala sam u saobracaju, kao suvozac se nagledala svakakvih, bahatih, bezobraznih, primitivnih spodoba.I govorila da bih ja nesto ovako ako ikad polozim pa da vidimo ko kosi, a ko vodu nosiBeni wrote: 09 Nov 2019, 12:47ee moja ti, tek polozila a vec se nervira ko velki, sta ce bit za koju godiinuspacebound wrote: 09 Nov 2019, 12:45
Davno sam ja rekla, ako ikad polozim ovako nesto mi treba, protiv gamadi
![]()
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 52576 times
- Been thanked: 9326 times
Pocece jebavat od do ko svi normalni vozaci, ha jaBeni wrote: 09 Nov 2019, 12:47ee moja ti, tek polozila a vec se nervira ko velki, sta ce bit za koju godiinuspacebound wrote: 09 Nov 2019, 12:45
Davno sam ja rekla, ako ikad polozim ovako nesto mi treba, protiv gamadi
![]()
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Mad Max. 
- Beni
- Fuck you

- Mood:
Pametniji popustaspacebound wrote: 09 Nov 2019, 12:49Citaj s razumijevanjem, ovog sam stava godinama, jer iako nisam vozila ucestvovala sam u saobracaju, kao suvozac se nagledala svakakvih, bahatih, bezobraznih, primitivnih spodoba.I govorila da bih ja nesto ovako ako ikad polozim pa da vidimo ko kosi, a ko vodu nosiBeni wrote: 09 Nov 2019, 12:47
ee moja ti, tek polozila a vec se nervira ko velki, sta ce bit za koju godiinu![]()
Generalno u saobracaju ne valja biti nervozan, na te primitivne, bahate kako vec osobe ti kao ppojedinac ne mozes puno utjecati.
Fuck you a friendly note to start the day
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Nista molim, vracaj original. Svaki put kad hocu da te doviknem (jel ovo rijec?
), odustanem. 
- spacebound
- Urednik foruma

Mene nista ne ljuti kao bezobrazluk i nekultura, samozivost.To me iz cipela izuva, ne samo u saobracaju, i ne mogu ostati hladnokrvna.Sve bih ja to bagerom satrala, kad se nisu naucili normalnom ponasanju, sta ce namBeni wrote: 09 Nov 2019, 12:56Pametniji popustaspacebound wrote: 09 Nov 2019, 12:49
Citaj s razumijevanjem, ovog sam stava godinama, jer iako nisam vozila ucestvovala sam u saobracaju, kao suvozac se nagledala svakakvih, bahatih, bezobraznih, primitivnih spodoba.I govorila da bih ja nesto ovako ako ikad polozim pa da vidimo ko kosi, a ko vodu nosi![]()
![]()
Generalno u saobracaju ne valja biti nervozan, na te primitivne, bahate kako vec osobe ti kao ppojedinac ne mozes puno utjecati.
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
razumijemo se....uvijek_kontra wrote: 09 Nov 2019, 12:58 Nista molim, vracaj original. Svaki put kad hocu da te doviknem (jel ovo rijec?), odustanem.
![]()
vid bona što mi je plah ovaj
"ignorance is bliss"
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times