Nije tacno lejla npr voli inteligentnog I obrazovanog a ini je bitno samo da ze razumi u poeziju.Venera wrote: 10 Nov 2019, 10:18 pa i zene zele lijepog muskarca![]()
muskraci se sredjuju , ne mozemo reci da ne vode racuna o vlastitom izgledu![]()

Nije tacno lejla npr voli inteligentnog I obrazovanog a ini je bitno samo da ze razumi u poeziju.Venera wrote: 10 Nov 2019, 10:18 pa i zene zele lijepog muskarca![]()
muskraci se sredjuju , ne mozemo reci da ne vode racuna o vlastitom izgledu![]()
Velike vece i velike u PM...spacebound wrote: 10 Nov 2019, 10:18 Davno ja rekoh trebaju nam grudi u 3 velicine u ormaru na polici, pa odvrtat i zavrtat prema prilici i potrebi![]()
svakoga privuce neciji izgledMutevelija wrote: 10 Nov 2019, 10:22Nije tacno lejla npr voli inteligentnog I obrazovanog a ini je bitno samo da ze razumi u poeziju.Venera wrote: 10 Nov 2019, 10:18 pa i zene zele lijepog muskarca![]()
![]()
Ja cula da ima i onih sto vole maleKonsultant wrote: 10 Nov 2019, 10:22Velike vece i velike u PM...spacebound wrote: 10 Nov 2019, 10:18 Davno ja rekoh trebaju nam grudi u 3 velicine u ormaru na polici, pa odvrtat i zavrtat prema prilici i potrebi![]()
![]()
Koja si ti?Venera wrote: 10 Nov 2019, 10:22 perfektan muskarac forumas:
lice- Duminjo
kosa- Oblak
ruke-Barba
torzo-Oman
straznjica- Oblak
noge-Oblak
evo vam samo jedan primjer kako izglda savrsen forumash![]()
Lazu te. To su izrodi.spacebound wrote: 10 Nov 2019, 10:24Ja cula da ima i onih sto vole malepa bih A,C i E.Joj vidi ovo, k"o vitamini
![]()
tema je o izgledu
Mutevelija wrote: 10 Nov 2019, 10:22Nije tacno lejla npr voli inteligentnog I obrazovanog a ini je bitno samo da ze razumi u poeziju.Venera wrote: 10 Nov 2019, 10:18 pa i zene zele lijepog muskarca![]()
![]()
Kosa je vaznijaina wrote: 10 Nov 2019, 10:33Mutevelija wrote: 10 Nov 2019, 10:22
Nije tacno lejla npr voli inteligentnog I obrazovanog a ini je bitno samo da ze razumi u poeziju.![]()
O cemu ti... Za inu je mozak kljucna strana.
Uvijek bilo i ostalo.![]()
to je jedan kompliciran proces koji nema objasnjenja.ElTriconi wrote: 09 Nov 2019, 23:24Mores li i meni providit nesto u bliskoj buducnosti?Remzudin wrote: 09 Nov 2019, 23:07 to je onaj koga jos nisi upoznala.
Ako sretnes jednog dana jedog svabu,sto vozi jedan motor,nosi naocale i zove se Klaus,odbi ga bez
obzira koliko ima para.
negovorim ti nista vise![]()
Garant mu topli obrok povećavaju.Remzudin wrote: 10 Nov 2019, 12:17to je jedan kompliciran proces koji nema objasnjenja.
Kod nje sam dobio jedan Deja'vu Flash,pa onda mi svemirski kompjutor transferirao podatke u mozek.
A tebi se nece nista promjenti u blizini,kod tebe ostaje trenutno sve onako kako je.
Jedino vidim jedan ekonomski i financijski uspijeh.
Ali kad ce to biti to stoji u zvijezdama.