Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Odma da izbijem ideje da ne bi kome naumpalo da se sminka, a da ne spominjem glumce,ali niko me nije ni pitao jel haram ili nije ali dobra je podsjetka.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Svaki dan se šminkaju voditelji, gosti TV emisija, pa i mimo TV kamera ljudi čiji posao može zavisiti od izgleda, a iznenadio bi se izgled može imati veiku ulogu u politici i biznisu.
Ako ti izbor za predsjednika multinacionalne korporacije zavisi od toga da izgledaš mlađe od protivkandidata (ko će ulagati vrijeme, trud itd u nekoga ko će kratko ostati na nekoj funkciji, ko izgleda bliži grobu nego radnom stolu) tada korektor/puder da se sakriju staračke pjege, olovka/krema za smanjenje i prekrivanje podočnjaka, boja za kosu, kreme portiv bora, pa i botox itd, a nećeš vjerovati čak i rumenilo postaju svakodnevni arsenal jednog ozbiljnog, muževnog i poslovnog muškarca.
Last edited by Dorian on 10 Nov 2019, 16:30, edited 1 time in total.
Dorian wrote: 10 Nov 2019, 16:28
Svaki dan se šminkaju voditelji, gosti TV emisija, pa i mimo TV kamera ljudi čiji posao može zavisiti od izgleda, a iznenadio bi se izgled može imati veiku ulogu u politici i biznisu.
Ako ti izbor za predsjednika multinacionalne korporacije zavisi od toga da izgledaš mlađe od protivkandidata (ko će ulagati vrijeme, trud itd u nekoga ko će kratko ostati na nekoj funkciji, ko izgleda bliži grobu nego radnom stolu) tada korektor/puder da se sakriju staračke pjege, olovka/krema za smanjenje i prekrivanje podočnjaka, boja za kosu, kreme portiv bora, pa i botox itd postaju svakodnevni arsenal jednog ozbiljnog, muževnog i poslovnog muškarca.
Ja sam rekao ono sto sam rekao, necu se ponavljati pogotovo na ovoj temi
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.