Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
spacebound wrote: 14 Nov 2019, 11:17
Raskuci nas dm Ja samo lakove i proizvode za kosu kupujem, podjahkad maskaru i tus, kad se istrose, jednom u godini
Ušla samo da uzmem nešto za njih dvoje, tj. Sirup dobila preporuku za imunitet.
Nisam se zaustavila.... jooj ubi dm. Nema sanse da samo jedno kupim.
“the most beautiful thing you can wear is confidence”
spacebound wrote: 14 Nov 2019, 11:17
Raskuci nas dm Ja samo lakove i proizvode za kosu kupujem, podjahkad maskaru i tus, kad se istrose, jednom u godini
Ušla samo da uzmem nešto za njih dvoje, tj. Sirup dobila preporuku za imunitet.
Nisam se zaustavila.... jooj ubi dm. Nema sanse da samo jedno kupim.
Ma kakvi ja, vidim nesto, pomislim kako je dobro, zastanem, upitam se hocu li ja to koristit, znam da necu i produzim dalje.Samo lakovima ne mogu odoljeti, to je moja slabost
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
Taman sam se bila nameracila da vam smetam, al me posao zafrka.
Hajd vidjecemo sad kakve ste srece
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
Cvrle wrote: 14 Nov 2019, 14:40
Taman sam se bila nameracila da vam smetam, al me posao zafrka.
Hajd vidjecemo sad kakve ste srece
haj
Ide ide