Heidi wrote:tebe je stvarno lako iznervirat, a
mozda se burek sali
......a sta znam,valjda naidje dan kad mi je dosta glupih izjava i zakljucaka......meni uvijek postoji razlika izmedju zajebancije i podjebancije,ali to je nesto sto mi bosansci svjesno krsimo,zbog kao sto rekoh,liječenja......
shegaci se narod bona. ne dozvoli da te iritiraju tako banalne stvari
ipak je ovo samo forum
na primjer ja kad napravim koku ...jaoooo...prvo je prestrasim dobro, sama se ocerupa i leti u rernu....sama se pece i servira....hrskava i kahvaji ko moja kona Dzismeta kad se vrati iz solarijuma
sretno france
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
mozda se burek sali
......a sta znam,valjda naidje dan kad mi je dosta glupih izjava i zakljucaka......meni uvijek postoji razlika izmedju zajebancije i podjebancije,ali to je nesto sto mi bosansci svjesno krsimo,zbog kao sto rekoh,liječenja......
ipak je ovo samo forum
na primjer ja kad napravim koku ...jaoooo...prvo je prestrasim dobro, sama se ocerupa i leti u rernu....sama se pece i servira....hrskava i kahvaji ko moja kona Dzismeta kad se vrati iz solarijuma
mozda se burek sali
ipak je ovo samo forum
i ja u isto cesto zelim vjerovati,ali svi znamo da nista nije bezazlena šala,ako ima poruku
pitanje za tebe:kako znas da ti je kona hrskava?gricnula si je katkad
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja:
onaj koji žuri govori prije nego što sazna,
odgovara prije negoli nešto shvati,
odluči prije negoli provjeri,
kudi prije nego što se u nešto uvjeri.
(Arapska poslovica)
Sretan joj rodjendan i od mene... cmoknula bih je jednom kako mi je sjatka
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala