E rodjo, ja zaboravio da si ti strucnjak za to.
Deder objasni ovaj fenomen ahahaha
Moderators: spacebound, Duminjo

E rodjo, ja zaboravio da si ti strucnjak za to.

Haj razmiri to pa nam javi.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
To ti je efekat Venturi.

Ti mislis da je nama lako. To kad pisas skace ko smrk vatrogasni. Valja se nosit sa tim citav zivot. Vazda blijed, malokrvan, sa podocnjacima.. .

kako to uraditi sa vaginom

evo me opet, zbunjena sam

WtfHAVANA wrote: 15 Nov 2019, 21:38Ti mislis da je nama lako. To kad pisas skace ko smrk vatrogasni. Valja se nosit sa tim citav zivot. Vazda blijed, malokrvan, sa podocnjacima.. .Fuddo wrote: 15 Nov 2019, 20:08
Laze ljudi, nije stidljiv, ima hargiju od 25 centi, vidio mu ja kad mi je kola prodo...piso iza, ja mislio auspuh.Osto si mi duzan 5 Hanijeva sandzacka glava.

forumski algoritam, napises glava izbaci Hanijjeva glava, ma sefica tako napravila postavkeHAVANA wrote: 15 Nov 2019, 21:44WtfHAVANA wrote: 15 Nov 2019, 21:38
Ti mislis da je nama lako. To kad pisas skace ko smrk vatrogasni. Valja se nosit sa tim citav zivot. Vazda blijed, malokrvan, sa podocnjacima.. .Osto si mi duzan 5 Hanijeva sandzacka Hanijeva sandzacka glava.
Sta hanijeva sandzacka Hanijeva sandzacka glava? Ko je ovo napiso?

Možda i postoji rješenje, prvo nađeš dvojicu crnaca sa različitim veličinama, onda sačekaj jedno deset dana od prvog dana menstruacije, i tako pred ovulaciju imaj prvo seks sa onim kojem je manji, i normalno nek svrši u vaginu. Poslije imaj seks sa onim kojim je veći, pa nek se i on istrese. Nakon devet mjeseci kada beba dođe na svijet uraditi test očinstva i saznati ćeš iz prve ruke da li je u praksi da li je ono što oni praktikuju istina.

ti si napisao da ISPUMPA, sto je prosto nelogicnoalmir90 wrote: 15 Nov 2019, 21:46Možda i postoji rješenje, prvo nađeš dvojicu crnaca sa različitim veličinama, onda sačekaj jedno deset dana od prvog dana menstruacije, i tako pred ovulaciju imaj prvo seks sa onim kojem je manji, i normalno nek svrši u vaginu. Poslije imaj seks sa onim kojim je veći, pa nek se i on istrese. Nakon devet mjeseci kada beba dođe na svijet uraditi test očinstva i saznati ćeš iz prve ruke da li je u praksi da li je ono što oni praktikuju istina.
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests