Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Mire, dobila sam Polenta Bianca (čini mi se da tako piše), bijelu i żutu, kako se to sprema, uz šta se jede?
Isto kao i zuta, ali vjerujem da je krupica, nije pravo kukurzno brasno. Spremas kao i zutu polentu (par minuta) s tim da je ovdje skuhaju, stavljaju u foliju i frizider, a onda zapeku na rostilju ili tavi, rezu na kriske i stavljaju kao dodatak rostilju. Ti mozes po naski, sir, kajmak,...
Evo je, vidi pakovanje, već je u nekakvo tvrdoj formi
IMG_20191114_171510.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Ja mislim da je ona dje je tu je,
Cek dok prikoljes one komarce, gotova je!
Sreca ti je sto se Safet ne takmici.
Fudonja, kakve komarce Mirelam pravi
E Ljubice@ morska bogomoljka ti je cista erotika. Skamp, kozica, jastog mogu samo u red stati iza nje. Bezbojni ljuskar, sa strasnom mimikrijom, neugledan a u njenoj unutrasnjosti se svijetovi i sva cula otvaraju.
Isto kao i zuta, ali vjerujem da je krupica, nije pravo kukurzno brasno. Spremas kao i zutu polentu (par minuta) s tim da je ovdje skuhaju, stavljaju u foliju i frizider, a onda zapeku na rostilju ili tavi, rezu na kriske i stavljaju kao dodatak rostilju. Ti mozes po naski, sir, kajmak,...
Evo je, vidi pakovanje, već je u nekakvo tvrdoj formi
IMG_20191114_171510.jpg
Vidim njoke, a ako je vec tvrda znaci da je skuhana. Rezes na kriske, zagrijes ili na tavu i kao dodatak cemu vec hoces. Kao varivo.
E Ljubice@ morska bogomoljka ti je cista erotika. Skamp, kozica, jastog mogu samo u red stati iza nje. Bezbojni ljuskar, sa strasnom mimikrijom, neugledan a u njenoj unutrasnjosti se svijetovi i sva cula otvaraju.
dragi Mirelam, sad sma vidjela na google
ali zbog erotike bih ti pojela iz ruke
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Mirelam wrote: 16 Nov 2019, 13:30
Iskra wrote: 16 Nov 2019, 16:11
Upadam i ja . Gdje se prijavljuje i kakva su pravila?
Prijavis se slikom jela meni u pp
Nista, dobit ces dvije teme na izbor.. I izaberi sta ces od toga praviti, mozes ti i dva jela ako imas volje
Slanje slika je do 10-og .. Onda ide glasanje..
Nema nekih pravila, sem sto se trudimo da budimo anonimni