Dobrodošli novi forumaši
Moderator: Krokodil Behko
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: Dobrodošli novi forumaši
Jel to rikno klix?
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Tierra Caliente
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 797 times
- Been thanked: 285 times
Dobrodošlajelena... wrote: 17 Nov 2019, 00:38 Joooj, šta ovdje svašta ima... my board style...x5avatari
Helem, još jedan migrant s klixa pozdravlja sve prisutne.![]()
Habibti, ya nour el - ain... 
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Ne znam. Meni opet jedino kljix ima taj neki posebni smek. Ovo ostalo nikako nije to to
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1531 times
- Been thanked: 1417 times
Koliku Maja ubire proviziju za svatkog novog kliksovca tkoji prijeđe tu? 
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Oooo djesi jaroinsomnia wrote: 17 Nov 2019, 01:29 Ne znam. Meni opet jedino kljix ima taj neki posebni smek. Ovo ostalo nikako nije to to
Ja se rano dižem, a ti pričaj....Otava wrote: 17 Nov 2019, 07:58Oooo djesi jaroinsomnia wrote: 17 Nov 2019, 01:29 Ne znam. Meni opet jedino kljix ima taj neki posebni smek. Ovo ostalo nikako nije to to....da kLjiks ima taj neki magnet.....mislim da je to zbog velikog broja clanova i sarikolitosti tema koje su u svako doba aktivne........evo ovdje je npr politika prakticno neupotrebljiva a tamo su sve teme priblizno sve jednako aktivne.....ovdje vlada neka uspavanost a to je zbog malobrojnosti clanstva
Ma malo smo nas dvoica ,mislim da imamo slicne poglede na mnoge stvari,treba nam i suprotna strana sa koima se valja "svadjati"storm wrote: 17 Nov 2019, 08:03Ja se rano dižem, a ti pričaj....Otava wrote: 17 Nov 2019, 07:58
Oooo djesi jaro....da kLjiks ima taj neki magnet.....mislim da je to zbog velikog broja clanova i sarikolitosti tema koje su u svako doba aktivne........evo ovdje je npr politika prakticno neupotrebljiva a tamo su sve teme priblizno sve jednako aktivne.....ovdje vlada neka uspavanost a to je zbog malobrojnosti clanstva
![]()
- civor
- Sitna buranija

- Mood:
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 9 times
Otava wrote: 17 Nov 2019, 07:58Oooo djesi jaroinsomnia wrote: 17 Nov 2019, 01:29 Ne znam. Meni opet jedino kljix ima taj neki posebni smek. Ovo ostalo nikako nije to to....da kLjiks ima taj neki magnet.....mislim da je to zbog velikog broja clanova i sarikolitosti tema koje su u svako doba aktivne........evo ovdje je npr politika prakticno neupotrebljiva a tamo su sve teme priblizno sve jednako aktivne.....ovdje vlada neka uspavanost a to je zbog malobrojnosti clanstva

kad dodjem na ovaj forum i vidim ovo, poput slike gore, koje su teme aktivne , mislim
ništa ozbiljnije, konstruktivnije, informativnije , nije čak ni pretjerano zabavno.... dobro, nemojte me pogrešno shvatiti, da sad pljujem, NE,
samo ovo moram primijetiti ,od kako sam prije 10tak dana počeo da ovdje aktivnije sudjelujem !
Klifx forim je tematikom daaaleko jači!
Ovaj bosanski forum je zato tehnički vrh , kad vidim onu muku od klixovog foruma!
Evo i ja ću sam pokušati da potegnem malo jače i informativnije teme i rasprave!
Vidim svoju majku kako sikter kuva ajvar bajram vakuf bojler rahatventil kahvu starome babajku , čarobniceeee....
Skroz smo drukčiji tu u forumskim navikama...
gostovao sam često "u vas"
Dok ovdje ona jezgra uglavnom piči svuda temama....no i to se mijenja, kako vidim...
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9888 times
- Been thanked: 16648 times
Ovdje su se vecinom registrovali oni kojima atmosfera kakva je tamo ne godi, tj. da te na svaku neko poklopi ili uvrijedi.Dozivjela, i ne hvala.civor wrote: 17 Nov 2019, 08:14Otava wrote: 17 Nov 2019, 07:58
Oooo djesi jaro....da kLjiks ima taj neki magnet.....mislim da je to zbog velikog broja clanova i sarikolitosti tema koje su u svako doba aktivne........evo ovdje je npr politika prakticno neupotrebljiva a tamo su sve teme priblizno sve jednako aktivne.....ovdje vlada neka uspavanost a to je zbog malobrojnosti clanstva
kad dodjem na ovaj forum i vidim ovo, poput slike gore, koje su teme aktivne , mislim,
ništa ozbiljnije, konstruktivnije, informativnije , nije čak ni pretjerano zabavno.... dobro, nemojte me pogrešno shvatiti, da sad pljujem, NE,
samo ovo moram primijetiti ,od kako sam prije 10tak dana počeo da ovdje aktivnije sudjelujem !
Ovaj bosanski forum je zato tehnički vrh , kad vidim onu muku od klixovog foruma!
Evo i ja ću sam pokušati da potegnem malo jače i informativnije teme i rasprave!![]()
Svako forum dozivljava i koristi drugacije, meni je naprimjer ispusni ventil, sluzi mi da se opustim i nasmijem, jer napetosti i negative imam vise nego dovoljno, ovamo, u zivotu.
Raskomoti se gdje ti godi, sigurna sam da ces naci drustvo i za dobru razmjenu misljenja i za prepirku kad pozelis
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
O jebote evo miterana
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
-
medvjed23
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 1025 times
- Been thanked: 897 times
jelo, pusti šuplju i pomagajjelena... wrote: 17 Nov 2019, 00:38 Joooj, šta ovdje svašta ima... my board style...x5avatari
Helem, još jedan migrant s klixa pozdravlja sve prisutne.![]()
prahnulo i meni da poslušam, a ne mogu naćiHAVANA wrote: 17 Nov 2019, 08:34 Medo,gdje nam je ona pjesma forumska sto jelena pjeva na tvoje rijeci i moju muziku a ateista i john sviraju...Zagubio sam a volio bi imati...Ona lagana,kako ono bi,proljece...Posalji mi ziv bio...
too dark for finding my ground.. and trees.. shiver and sway..
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2810 times
- Been thanked: 23263 times
spacebound wrote: 17 Nov 2019, 08:23Ovdje su se vecinom registrovali oni kojima atmosfera kakva je tamo ne godi, tj. da te na svaku neko poklopi ili uvrijedi.Dozivjela, i ne hvala.civor wrote: 17 Nov 2019, 08:14
kad dodjem na ovaj forum i vidim ovo, poput slike gore, koje su teme aktivne , mislim,
Evo i ja ću sam pokušati da potegnem malo jače i informativnije teme i rasprave!![]()
Svako forum dozivljava i koristi drugacije, meni je naprimjer ispusni ventil, sluzi mi da se opustim i nasmijem, jer napetosti i negative imam vise nego dovoljno, ovamo, u zivotu.
Raskomoti se gdje ti godi, sigurna sam da ces naci drustvo i za dobru razmjenu misljenja i za prepirku kad pozelis![]()
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 6 times
Dobrodosli novi.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9888 times
- Been thanked: 16648 times
Ma hajde to, zaobidjes teme, cijele podforume, ali kad te zaskoce zbog filmskog ukusa, e to je vec tragikomedijaHAVANA wrote: 17 Nov 2019, 09:43spacebound wrote: 17 Nov 2019, 08:23
Ovdje su se vecinom registrovali oni kojima atmosfera kakva je tamo ne godi, tj. da te na svaku neko poklopi ili uvrijedi.Dozivjela, i ne hvala.
Raskomoti se gdje ti godi, sigurna sam da ces naci drustvo i za dobru razmjenu misljenja i za prepirku kad pozelis![]()
Ubise tamo s dzamijom,crkvom,politikom...
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7881 times
- Been thanked: 18638 times
Gledaj ga kako je pristojan kad novo zensko dodje. Nema suvisne filozofije