Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Saga wrote: 17 Nov 2019, 19:54
Zato sto pises javno na forumu. Idite na pp pa necu komenturat. Jasnije?
A je li? Eto nisam znao, hvala na uputi.
I njoj sam dao kompliment, nije prvi put, a javno. I niko ne reaguje i dodjes ti novoregistrovana da nam svima otvoris oci.
Aman...
Eh,
Tako san ti je jutros dosla u veterinarsku ambulantu. Cekam red, dezurna ambulanta. Svi pasi iz Splita se razbolili. Po ure cekan. Onaj pas laje, onaj zavija, onaj rezi. Macke mjaucu u onim kosaram i frcu. U tom dolazi neka gospodja s nekom papigon. Papiga kresti... I gospodja kresti....i onda san dosla na red.
A je li? Eto nisam znao, hvala na uputi.
I njoj sam dao kompliment, nije prvi put, a javno. I niko ne reaguje i dodjes ti novoregistrovana da nam svima otvoris oci.
Aman...
Eh,
Tako san ti je jutros dosla u veterinarsku ambulantu. Cekam red, dezurna ambulanta. Svi pasi iz Splita se razbolili. Po ure cekan. Onaj pas laje, onaj zavija, onaj rezi. Macke mjaucu u onim kosaram i frcu. U tom dolazi neka gospodja s nekom papigon. Papiga kresti... I gospodja kresti....i onda san dosla na red.
Uh, sta san ono tila rec?
Tu meni reče moja sestra: neće mala među patanage.
A nećeš, ne dam te ja.
Saga wrote: 17 Nov 2019, 20:02
Eh,
Uh, sta san ono tila rec?
Tu meni reče moja sestra: neće mala među patanage.
A nećeš, ne dam te ja.
Ne dam vjetru da te dira
ne dam kiši da te kvasi
samo noć nek tiho svira
samo večer nek te krasi