I što se mrh ušutio
De boni, sad kad sam tu da šta pohvatam..
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ko se jednom oprzi.....storm wrote: 18 Nov 2019, 13:01 Šute svi... Ako je noc, nije arzo zapovjedio šutnju
Kontam bolje da se izlaprdam, pošto garant neću dugo... Postedi li me mafija, pobješnjeli puk me vješa ubrzo![]()
Ja ba... Napad na prvog čovjeka, na braniku pravde, istine i poštenja... Karakterističan je
Onog, koga mafija nacilja noću, nema obrane, samo osvane iskasapljen u haustoru, izmedju kante za papir i kante za PET embalažu...Socrates wrote: 18 Nov 2019, 13:24 Ja bih rekao da je mafiji racionalno da mene ukloni.Ako su stari forumasi i malo me bolje znaju.
Ako me ne znaju, onda ne znam sta da kazem.![]()
A ovaj koga prvog izaberu ne može ni da se brani?

haha, a duša draga, garant i sada nevinstorm wrote: 18 Nov 2019, 13:32Onog, koga mafija nacilja noću, nema obrane, samo osvane iskasapljen u haustoru, izmedju kante za papir i kante za PET embalažu...Socrates wrote: 18 Nov 2019, 13:24 Ja bih rekao da je mafiji racionalno da mene ukloni.Ako su stari forumasi i malo me bolje znaju.
Ako me ne znaju, onda ne znam sta da kazem.![]()
A ovaj koga prvog izaberu ne može ni da se brani?
Ujutro bijesna rulja traži krivca. Nominira nekoga... E tu se možeš braniti...
Mada ovo je tako bezosjecajno ljudstvo... Slabe su šanse...
Ja kad pogledam onu svoju obranu iz prošlog kruga, plaće mi se... Jok, objesise me ko kaput...

Ja se pitam gdje si do sad
meni vala nije smetalo, i ti i storm ste bili pričljiviji, sada posmrtna atmosfera, tačno ću praljkovaču ispiti prije vakta
Ti mi nekako vučes na doktora.spacebound wrote: 18 Nov 2019, 13:36 Pa ima doktor, sad sto je tesko da se utrefi da i mafija i doktor istu osobu navedu, sta da se radi![]()

Isao
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests