Evropska unija iznutra
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Re: Macron predstavio plan za Zapadni Balkan
ne nego miteran kad je primio svasta u francusku
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14336 times
- Been thanked: 23970 times
- Status: Offline
Kako vam vise ne dosadi
Fransoa, oplodi tamo onu marinu lapenovcu, za nedaj boze..
Ako slucajno pobijedi, jebtito.
Fransoa, oplodi tamo onu marinu lapenovcu, za nedaj boze..
Ako slucajno pobijedi, jebtito.
Dozvolite da se obratimo
- Ommadawn
- Osvježenje foruma

- Location: Prvi sprat, desna vrata. Pozvoni. Ne ocekuj da otvorim. Ne cujem od muzike. Probaj ponovo.
Starija je i Bosna od obje, pa je problem. Odjednom bi otcjepljenje i pripajanje komšijama.respo wrote: 17 Nov 2019, 22:09 belgija i svicarska se ne mogu porediti
belgija postoji od 1830-e a svicarska je dalko starija
Hajd’ da je makar kod njih blagostanje, pa bih i razumio. Ali i tamo fukara, nepotizam, nikakvog reda...
Ab yul ann idyad awt
En yab na log a toc na awd
F*CK CANCER! F*CK DIABETES!
En yab na log a toc na awd
F*CK CANCER! F*CK DIABETES!
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ma meni ne ide u glavu ni sto su oni toliko skrvili da to parce zemlje sebi odnesu?Ommadawn wrote: 18 Nov 2019, 06:41Starija je i Bosna od obje, pa je problem. Odjednom bi otcjepljenje i pripajanje komšijama.respo wrote: 17 Nov 2019, 22:09 belgija i svicarska se ne mogu porediti
belgija postoji od 1830-e a svicarska je dalko starija
Hajd’ da je makar kod njih blagostanje, pa bih i razumio. Ali i tamo fukara, nepotizam, nikakvog reda...
Em ne znaju sta ce sa svojom, ujebali i kod sebe sve sto se moglo ujebat, narod im ode na sve ceriri strane svijeta.
Em mi nismo ni neka pljacka, da ima nafte pa haj cojek bi reko, ganjaju resurse...
Bog me ubio ako su oni normalni, i ako uopste znaju sta hoce.
Sto rece, da oni imaju neki plan, da su to napredne zemlje, pa cojek bi reko, hajmo i mi kod njih, j... ga sad, bolji su, nesto cemo naucit, bolje zivjet...al socijalni slucaj ko i mi.
Umjesto da se ufati posla 24/7, ne ispusta krampu iz ruke jer mu je sve zaraslo u korov, ne bi li kolko tolko uhvatio prikljucak za drugima, ono upali gusle i krevelji se po televizoru, vazda mu neke odsudne bitke u glavi.
Dozvolite da se obratimo
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9098 times
- Been thanked: 5823 times
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
The Dark Side Of The Forum...
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Pa kolko je ona starija od njega?
Edit, naso sam.
21 godinu.
Tctctc...i on hoce da bude glavni?
Pa sto nije naso mladju ko nas truNp, da ga ljudi ozbiljno shvate?
Edit, naso sam.
21 godinu.
Dozvolite da se obratimo
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9098 times
- Been thanked: 5823 times
Mozes mislit kakva nas budala onda zajebava.Fuddo wrote: 18 Nov 2019, 12:25 Pa kolko je ona starija od njega?
Edit, naso sam.
21 godinu.
Francuzic doslovno svatio ono MILF..
Trump babo, mazno Zlovenku Melaniju koja kuha ko nasa Kontrica. U krvi im.
The Dark Side Of The Forum...
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Zato sto nikad nisu dobili po picki kako treba no ih svaki put nagradiloFuddo wrote: 18 Nov 2019, 12:05Ma meni ne ide u glavu ni sto su oni toliko skrvili da to parce zemlje sebi odnesu?Ommadawn wrote: 18 Nov 2019, 06:41
Starija je i Bosna od obje, pa je problem. Odjednom bi otcjepljenje i pripajanje komšijama.
Em ne znaju sta ce sa svojom, ujebali i kod sebe sve sto se moglo ujebat, narod im ode na sve ceriri strane svijeta.
Em mi nismo ni neka pljacka, da ima nafte pa haj cojek bi reko, ganjaju resurse...
Bog me ubio ako su oni normalni, i ako uopste znaju sta hoce.
Sto rece, da oni imaju neki plan, da su to napredne zemlje, pa cojek bi reko, hajmo i mi kod njih, j... ga sad, bolji su, nesto cemo naucit, bolje zivjet...al socijalni slucaj ko i mi.
Umjesto da se ufati posla 24/7, ne ispusta krampu iz ruke jer mu je sve zaraslo u korov, ne bi li kolko tolko uhvatio prikljucak za drugima, ono upali gusle i krevelji se po televizoru, vazda mu neke odsudne bitke u glavi.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Pa dobro, eto, sta hoce?vila wrote: 18 Nov 2019, 12:52
Jah...jah...nikom nista nije bitno ..ni parče zemlje ni nacionalnost ni eu..ni demokratski izbori
Pa sunca mu đe zapelo onda?
Dozvolite da se obratimo
- vila
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 445 times
- Been thanked: 805 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Susedi bona, eboga makaron, njega smo skontali?
Dozvolite da se obratimo
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Pa jbg, sta hoće? Hoće da svi žive u jednoj državi.
Nismo se na vrijeme liberalizovali, pa se još uvijek patimo pod tim teretom etničkog nacionalizma. Sve je na tim prostorima zakasnilo, malo zbog istorijskih prilika malo zbog mentaliteta.
Nismo se na vrijeme liberalizovali, pa se još uvijek patimo pod tim teretom etničkog nacionalizma. Sve je na tim prostorima zakasnilo, malo zbog istorijskih prilika malo zbog mentaliteta.
. . . . . . . . .
- vila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 445 times
- Been thanked: 805 times
Koji susjedi?
I sta ste za macrona skontali osim da voli milf?
Zasto bih nije dobrodosla u eu?
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Jebemga, imamo pedeset suseda...cuj koji?
Skontali smo da pati od hronicne nejebice, nije ono milf, ono je rodjo nekrofilija.
Dozvolite da se obratimo
- ManGodMonster
- Sitna buranija

Što je to Španija bolja od država bivše Jugoslavije???Socrates wrote: 18 Nov 2019, 13:00 Pa jbg, sta hoće? Hoće da svi žive u jednoj državi.
- Socrates
- Forum [Bot]
Pa makar su malo dalje odmakli. I kod njih etničko igra ulogu, ali, uz manje frke, nekako se vrate dijalogu.ManGodMonster wrote: 18 Nov 2019, 13:12Što je to Španija bolja od država bivše Jugoslavije???Socrates wrote: 18 Nov 2019, 13:00 Pa jbg, sta hoće? Hoće da svi žive u jednoj državi.
Problemi španske države su duboki, i vuku se od nastanka, ali, recimo, bolji su od nas jer su liberalizovali ekonomiju na vrijeme, pa i poslovni interesi igraju ulogu.
Tamo se, između ostalog, svađaju i zbog para, jer Katalonija ima naprednu ekonomiju.
Oko čega se Srbi svađaju? Njiva koje niko ne obrađuje?
. . . . . . . . .
- ManGodMonster
- Sitna buranija

Šta kad taj dijalog dođe do zida?Socrates wrote: 18 Nov 2019, 13:20
Pa makar su malo dalje odmakli. I kod njih etničko igra ulogu, ali, uz manje frke, nekako se vrate dijalogu.
Problemi španske države, u svojoj srži, su najsličnijim onima koje je imala bivša Jugoslavija. Dobar dio historije je prešućen, zataškan, ušmikan radi nacionalnog jedinstva. Još je uvijek živa u Španiji ta podjela na frankiste i republikance.Problemi španske države su duboki, i vuku se od nastanka, ali, recimo, bolji su od nas jer su liberalizovali ekonomiju na vrijeme, pa i poslovni interesi igraju ulogu.
Mnogi događaji iz građanskog rata su još uvijek velom tajne.
Ma koliko liberalizovana ekonomija bila ona ne umanjuje želju stanovništva Katalonije za nezavisnošću.
Kako je sve počelo sa Jugoslavijom?Tamo se, između ostalog, svađaju i zbog para, jer Katalonija ima naprednu ekonomiju.
Oko čega se Srbi svađaju? Njiva koje niko ne obrađuje?
Slovenci su se prvi izrazili otpor prema dijelu države jer po svemu najviše privređuju i unapređuju po pitanju ekonomije.
Slična stvar je i sa Katalonijom. FC Barcelona je više zaslužna za stvaranje katalonskog identiteta i njegove prepoznatljivosti diljem svijeta, nego li i jedna Hemigvejova, Seprunova ili Marlova knjiga ne temu španskog građanskog rata.
Što se tiče Srba i tu postoji poveznica. Španci nisu priznali Kosovo, i pored pritisaka iz EU, kao i Amerike, upravo zbog Katalonije.
- Socrates
- Forum [Bot]
Zaboravi bolan Jugoslaviju, ja pričam o Srbima u BIH. Jugoslavija je prošlost.
Pitanje je koliko Katalonaca bi se izjasnilo za nezavisnost na slobodnom referendumu. Ovo dosada nije slobodno bilo, sa bilo koje strane da pogledaš.
I jedni i drugi pričaju svoje.
Ono oko čega se skoro svi Katalonci slažu je da imaju pravo da održe referendum, a sve ostalo je u vazduhu.
Baš kao sto je bilo i u Quebecu.
Pitanje je koliko Katalonaca bi se izjasnilo za nezavisnost na slobodnom referendumu. Ovo dosada nije slobodno bilo, sa bilo koje strane da pogledaš.
I jedni i drugi pričaju svoje.
Ono oko čega se skoro svi Katalonci slažu je da imaju pravo da održe referendum, a sve ostalo je u vazduhu.
Baš kao sto je bilo i u Quebecu.
. . . . . . . . .
- ManGodMonster
- Sitna buranija

Zar postoji mogućnost referenduma na entitetskom nivou?Socrates wrote: 18 Nov 2019, 13:49 Zaboravi bolan Jugoslaviju, ja pričam o Srbima u BIH. Jugoslavija je prošlost.