1.Rado bi zivjeli zajedno, samnostalno, roditelji ne dozvoljavaju bez papira i ulete....A onda skontaju da to ipak nije to
2. Ocekivanja okoline...svi su moram i ja
3. Nisu otkrili forume?
Moderator: spacebound
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
1.Rado bi zivjeli zajedno, samnostalno, roditelji ne dozvoljavaju bez papira i ulete....A onda skontaju da to ipak nije to

Komplexi burazeru moj.Bitno je sta ce rec porodica,mahala i satro prijatelji a kako je njima to zidovi znaju.

Nisam nista,.ako je toxic masculinity, zasto biti u braku sa.nice femininity.

Znam brakova sto zena uopste ne kuha ili se hrane vani ili odu kod njegovih-njenih na rucak,zene cuvaju djecu piju kafe povazdan pa ne mogu kao skuhat,neke i rade pa se vade na poso.Moja mater je isto tako radila pa kad dodje kuci u 4 odmah rucak pravi ove moderne mame,danasnje nikako mi nisu jasne,ne sve ali vecina.spacebound wrote: 18 Nov 2019, 15:57
Ne kazem da nema i razmazenosti, ima i toga, sve vise, pa cim prva prepreka:"Odoh mami, mama ce meni ugadjati."
Kakvi su to kompleksi?Bakterija wrote: 18 Nov 2019, 15:57 Komplexi su cudo,dva frenda na ivici razvoda vagaju zbog familije,poslova...djecu naravno ko jebe samo je njihova guzica bitna.Tri se kolegice razvele u posljednjih 5 godina razlozi nisu jedno za drugo kao...pa sta ste do tad mislili
Igrom slucaja jedan radi u firmi kod zeninog oca a drugi kod nekakvih rodjaka od zene,pa eto kakvi komplexi,hoce li ostat bez posla,sta ce ko reci i tako to...Socrates wrote: 18 Nov 2019, 16:02Kakvi su to kompleksi?Bakterija wrote: 18 Nov 2019, 15:57 Komplexi su cudo,dva frenda na ivici razvoda vagaju zbog familije,poslova...djecu naravno ko jebe samo je njihova guzica bitna.Tri se kolegice razvele u posljednjih 5 godina razlozi nisu jedno za drugo kao...pa sta ste do tad mislili![]()
Svi ljudi donose odluke, između ostalog, i zbog ovih stvari koje si naveo.
Nije ni razvod kraj svijeta. Pokušao, ne ide, idemo dalje

One nikad nisu krive i bog.spacebound wrote: 18 Nov 2019, 15:57 Zene vise ne moraju da trpe, ni fizicko, ni psihicko, ni seksualno ni ekonomsko nasilje.Proslo doba nasih nana kad se uzimavsi zenu uzimao rob i maternica za produzetak loze.Hvala Bogu, svijest se promijenila, zene se jednako skoluju, zaposljavaju, a ako sve to zaskripi vecinom imaju roditelje koji ne smatraju da je sramota ako "je coJk vrati materi".
Ne kazem da nema i razmazenosti, ima i toga, sve vise, pa cim prva prepreka:"Odoh mami, mama ce meni ugadjati."

Bgm vise kukaju ove što ne moraju trpiti nego one što su morale..spacebound wrote: 18 Nov 2019, 15:57 Zene vise ne moraju da trpe, ni fizicko, ni psihicko, ni seksualno ni ekonomsko nasilje.Proslo doba nasih nana kad se uzimavsi zenu uzimao rob i maternica za produzetak loze.Hvala Bogu, svijest se promijenila, zene se jednako skoluju, zaposljavaju, a ako sve to zaskripi vecinom imaju roditelje koji ne smatraju da je sramota ako "je coJk vrati materi".
Dakle iskomleksirani su zato što rade u firmama koje se u vlasništvu obitelji njihovih supruga.Bakterija wrote: 18 Nov 2019, 16:06Igrom slucaja jedan radi u firmi kod zeninog oca a drugi kod nekakvih rodjaka od zene,pa eto kakvi komplexi,hoce li ostat bez posla,sta ce ko reci i tako to...Socrates wrote: 18 Nov 2019, 16:02
Kakvi su to kompleksi?![]()
Svi ljudi donose odluke, između ostalog, i zbog ovih stvari koje si naveo.
Nije ni razvod kraj svijeta. Pokušao, ne ide, idemo dalje
A razlog zbog kojeg te nezavisne, snažne, pametne žene uđu u brak iz kojeg će izaći je?spacebound wrote: 18 Nov 2019, 15:57 Zene vise ne moraju da trpe, ni fizicko, ni psihicko, ni seksualno ni ekonomsko nasilje.Proslo doba nasih nana kad se uzimavsi zenu uzimao rob i maternica za produzetak loze.Hvala Bogu, svijest se promijenila, zene se jednako skoluju, zaposljavaju, a ako sve to zaskripi vecinom imaju roditelje koji ne smatraju da je sramota ako "je coJk vrati materi".
Bitan je poso nebi li ko reko vidis ostao je bez zene posla a to sto se zena krese sa strane to je nebitno,zabijace ga kao i on sa strane pa kao ono ceracemo se...dadojović wrote: 18 Nov 2019, 16:13Dakle iskomleksirani su zato što rade u firmama koje se u vlasništvu obitelji njihovih supruga.Bakterija wrote: 18 Nov 2019, 16:06
Igrom slucaja jedan radi u firmi kod zeninog oca a drugi kod nekakvih rodjaka od zene,pa eto kakvi komplexi,hoce li ostat bez posla,sta ce ko reci i tako to...
Baš glupo rezonuju.