Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
spacebound wrote: 18 Nov 2019, 15:57
Zene vise ne moraju da trpe, ni fizicko, ni psihicko, ni seksualno ni ekonomsko nasilje.Proslo doba nasih nana kad se uzimavsi zenu uzimao rob i maternica za produzetak loze.Hvala Bogu, svijest se promijenila, zene se jednako skoluju, zaposljavaju, a ako sve to zaskripi vecinom imaju roditelje koji ne smatraju da je sramota ako "je coJk vrati materi".
Ne kazem da nema i razmazenosti, ima i toga, sve vise, pa cim prva prepreka:"Odoh mami, mama ce meni ugadjati."
Nora Ibsenova wrote: 18 Nov 2019, 19:44
Mene interesuje koliko bi brakova zapalo u krizu da im partneri nabave šifre za forum
Mene interesuje kako ste vi ubjeđeni da je neko godinama na nekim forumima ili prati neke stranice, a osoba s kojom je 24/7 nema baš nikakve veze o tome?
Koliko vam to zvuči pametno kad naglas izgovorite?
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Mene interesuje koliko bi brakova zapalo u krizu da im partneri nabave šifre za forum
Mene interesuje kako ste vi ubjeđeni da je neko godinama na nekim forumima ili prati neke stranice, a osoba s kojom je 24/7 nema baš nikakve veze o tome?
Misliš da nema i takvih slučajeva?
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Ja jednom zaboravio zatvoriti stranicu od ovog foruma, zaspo...pita me zena kasnije, sta je ovo pises li ti ista tamo?
Reko pisem
Kaze koji ti je nick
Reko, Konsultant ahahahaha
Ja jednom zaboravio zatvoriti stranicu od ovog foruma, zaspo...pita me zena kasnije, sta je ovo pises li ti ista tamo?
Reko pisem
Kaze koji ti je nick
a zamisli da je rekla de malo ukucaj šifru da nešta vidim
Last edited by Nora Ibsenova on 18 Nov 2019, 19:56, edited 1 time in total.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Misliš da nema i takvih slučajeva?
A ima svakakvih slučajeva, da ti oči stanu u glavi od ibreta.
Ali ne govorim o tim slučajevima već nama običnim smrtnicima.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Reko pisem
Kaze koji ti je nick
a zamisli da je rekla de malo ukucaj šifru da nešta vidim
Jos mi veli, sto bolan nisi vako fin oko kuce aahahahah