Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Uvijek_kontra, sretan rodjendan! Zelim ti uvijek dobro zdravlje, radost u srcu I sveopste zadovoljstvo. Vec sad imas jako lijepo oblikovan karakter, njeguj ga I siri sto mozes.
Ljubav ti zelim. Pravu. Da te pozitivno sludi I procisti tokove. Ozivi.
Za mene forumasica godine
Lav ya
Last edited by Heidi on 19 Nov 2019, 12:39, edited 1 time in total.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Poznato je da ne volim rodjendane nesto, posebno svoje i tako sam se potrudila da sakrijem sve i utisam space kad ono... Hvala dobri moj zeleni zahvalna za brojku, bolja je od prave.
Heidi wrote: 19 Nov 2019, 12:34Uvijek_kontra, sretan rodjendan! Zelim ti uvijek dobro zdravlje, radost u srcu I sveopste zadovoljstvo. Vec sad imas jako lijepo oblikovan karakter, njeguj ga I siri sto mozes.
Ljubav ti zelim. Pravu. Da te pozitivno sludi I procisti tokove. Ozivi.
Za mene forumasica godine
Lav ya
Sta reci, a da vec ne znas.
Saljem ti Ljubav i volim te mLogo.
Zlatokosa, želim ti sretan rođendan.
Sve najljepše od srca.
Za početak da si nađeš kakav dobar posao.
A onda i ostalo lijepo i dobro neka te zapadne.
:-) :-) :-) :-)
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
Draga Kontra, zelim ti sretan rodjendan i sve najljepse
Screenshot_20191119-141359~2.png
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Kontrice krasotice, sretan rodjenda i sve najbolje ti zelim
Ujedno sretan rodjendan svima ciji su rodjendani bili u proteklih mjesec dana (valjda sam toliko propustila )
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
Bla wrote: 19 Nov 2019, 14:38
nadam se da ti to neće ući u naviku
Navika je moja dobra drugarica
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata