Mada bi im sad racionalno bilo da žrtvuju jednu od njih dvije. A da se druga pravi gradjankom
Mada, ni to nije racionalno. Većinu karti sam izbio iz ruku.
Jedino sad da vi ostali otkrijete trećeg mafijaša. Mene će roknuti.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ja sam glaso za lejlu oba putaDuminjo wrote: 19 Nov 2019, 20:38 eh malo sam prelisto ovaj chat a i onu temu gdje se glasalo. pa cu pokusati, koliko krace budem mogo, obrazloziti zasto nisam mafijas i zasto mislim da neki jesu.
- evo vec neko vrijeme ne pise niko na ovoj temi iako sam postavio konkretno pitanje prije nekih pola sata. da sam mafijas, garant bi jedan od kolega mafijasa nesto odgovorio i napiso. ovako se usutili..boli ih briga. sutnja im odgovara jer ce jos jedan civil stradati. ceka se samo potvrda.
- mracni je par puta piso ko je za koga glaso i ko je koga nominovo a nigdje nije napiso KADA (namjerno) a u drugom krugu, kada sam nominovo lejlu, odmah je mracni iza nominovo mene i jedini razlog (ne znam od kud mu potreba da naglasava to...mozda on zna) mu je bio taj sto sam nominovo i glaso za storma. nisam jedini ali sam mu kolegicu mafijasa nominovo pa je moro odmah reagovati. mnogo je bitno kada neko za nekoga glasa/nominuje. evo lejla je nominovala vanilu, ta nominacija nema skoro nikakvu tezinu.
- ako pogledamo ugrubo, mracni, lejla i socrat optuzuju sve i svakoga ili ne optuzuju nikoga konkretno. bacaju kost medju narod. sta konkretno trojka radi? nominuje druge. "da sam mafija, zrtvovo bih jednog od kolega da zametnem trag" mozda nije tacan citat u slovo ali prisjetimo se da je to reko socrat kad je njega nominovo mracni. sad ide ono KADA ge je nominovo.. nominovo ga je na pocetku kad nas je par samo imalo po jednu nominaciju a poslije njega, ostali su jos oba mafijasa da nominuju i tako da prevagnu, ako bude tijesno. tako su i uradili. i lejla i socrat su nominovali mene, uz vec stormove 4 nominacije..sve su nas zajebali![]()
- lejla iskazala malu "nervozu" ili bolje reci zainteresovanost prema igrici. ono kao hajde daj da se uozbiljimo i igramo.. i ja bih isto uradio da sam mafijas a ne obicni civil.
- zizi je ubijena jer je napisala kako joj je lejla sumnjiva od jutros a mracni posto sumnjiv u toku dana.. obojicu nanisanila i sljedecu zoru nije docekala
- sokrat je slago da je inspektor. glavna teza mu "ako hocete, vjerujte mi"i u tom inspektorskom izvjestaju opet nema nista ni za mracnog ni za lejlu.. imenuju se skroz neke trece osobe.. opet se zamece trag i baca se kost..
mracni i lejla skoro sigurno, socrat garant i najvjerovatnije dori..
ohlafi kafa![]()

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests