Kakvu ženu muškarci žele?
Moderator: spacebound
- Vanilla
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 5118 times
- Been thanked: 6651 times
- Status: Offline
Re: Kakvu zenu muskarci zele
U cvijetu mladosti si
Eto, imas fore, najljepse godine su pred tobom da ostvaris zelje koje imas.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2311 times
- Been thanked: 5641 times
Pogresno razmisljas, sa 25g ti sigurno nije prioritet da si udatat, haj ok veza tam vam ali i to nije od zivotnog znacaja.Snowie wrote: 22 Nov 2019, 13:38Pa tako sam i provela 25 godina da mi to nije prioritet a sad sam u godinama kad trebam da razmisljam o tome. Ja kad bi se vodila time da ne razmisljam o tome ostala bi sama, ne bi nikad ni koga ni nasla...
Ima ba puno finih stvari u zivotu, jos si mlada
Fuck you a friendly note to start the day
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14877 times
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9999 times
- Been thanked: 16888 times
Fali ti samopouzdanja.Imas nisko misljenje o sebi, nesigurna si.Tu ti niko do tebe same ne moze pomoci.Trebas sama sa sobom iskreno porazgovarati da dodjes do srzi problema i pocnes to ispravljat.Onda ce se pocet odmotavat.
Ako se dobro sjecam pisala si da se ni ti nikad nisi zaljubila, tako da ne mozes ni trazit nesto sto sama ne mozes dati.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Jeste vi svi, Arzuhal, Beni i Vanilla imali neke veze do svoje 25. godine? Vaze i one kratke, ne mislim samo na one ozbiljnije.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2311 times
- Been thanked: 5641 times
Meni sa 25g je na kraj pameti bilo da imam vezu a ne da sam ozenjen 
Fuck you a friendly note to start the day
Jeste to sve, a sto se tice zaljubljivanja to nisam ni mogla jer nisam nikad ni dosla do toga da se u nekog zaljubim..spacebound wrote: 22 Nov 2019, 13:43Fali ti samopouzdanja.Imas nisko misljenje o sebi, nesigurna si.Tu ti niko do tebe same ne moze pomoci.Trebas sama sa sobom iskreno porazgovarati da dodjes do srzi problema i pocnes to ispravljat.Onda ce se pocet odmotavat.Snowie wrote: 22 Nov 2019, 13:30
Da ne fali nista bila bi do sad udata ili bar imala jednu vezu, a sad trenutno nista.. nula![]()
Ako se dobro sjecam pisala si da se ni ti nikad nisi zaljubila, tako da ne mozes ni trazit nesto sto sama ne mozes dati.
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 591 times
- Been thanked: 1143 times
Da.Snowie wrote: 22 Nov 2019, 13:43 Jeste vi svi, Arzuhal, Beni i Vanilla imali neke veze do svoje 25. godine? Vaze i one kratke, ne mislim samo na one ozbiljnije.
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14634 times
- Been thanked: 10132 times
hajde bona, meni je 45 pa vidi me, sta mi fali
*ebo veze i brakove
uzivas sama, uzmes sto ti se svidi(i ako mozes), i opet po svom
*ebo veze i brakove
uzivas sama, uzmes sto ti se svidi(i ako mozes), i opet po svom
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 591 times
- Been thanked: 1143 times
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9999 times
- Been thanked: 16888 times
Rekla si da si introvertna, da ne izlazis.Kako ocekujes nekog upoznati?Tesko da ce ti doci na vrata.Snowie wrote: 22 Nov 2019, 13:45Jeste to sve, a sto se tice zaljubljivanja to nisam ni mogla jer nisam nikad ni dosla do toga da se u nekog zaljubim..spacebound wrote: 22 Nov 2019, 13:43
Fali ti samopouzdanja.Imas nisko misljenje o sebi, nesigurna si.Tu ti niko do tebe same ne moze pomoci.Trebas sama sa sobom iskreno porazgovarati da dodjes do srzi problema i pocnes to ispravljat.Onda ce se pocet odmotavat.
Imam ja sestru, 23 godine, nije nikad imala neku ozbiljnu vezu, bilo je tu i tamo momaka, simpatija, ali da je nekog voljela nije.A nista joj ne fali, stavise, vrijedna, pametna,lijepa djevojka.Jednostavno se nije desilo.I ne sjedi i ne ocajava i ne razmislja kako joj nesto fali pa nema nikog, nego uziva u zivotu i svojoj slobodi.I to ima svoju ljepotu.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 5118 times
- Been thanked: 6651 times
Mene nista ne pitaj, ja nisam mjerodavnaSnowie wrote: 22 Nov 2019, 13:43 Jeste vi svi, Arzuhal, Beni i Vanilla imali neke veze do svoje 25. godine? Vaze i one kratke, ne mislim samo na one ozbiljnije.
Masa stvari nam je nametnuta i da "moramo". Kao moramo imati vezu, moramo imati brak, moramo imati djecu, posao, stan, auto, cuku
Kada shvatis da ne moras nista sto je nametnuto i ocekivano znat' ces, zaista, sta zelis.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Mislis normalan decko, hoce finu curu, izabro tebe jel
kad samo te jednog dana prevari s nekom kuravom koja ima majmunsku facu 
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Otežavajuća okolnost je to što ima više žena nego muškaraca. Mislim, ja to ne primjećujem, al statistika kaže da je tako.
Onda ti sjediš u kući, a druge su skontale šta i kako pa izlaze.
Koliko je samo na klixu bilo mladih, uspješnih žena koje su solo...
Onda ti sjediš u kući, a druge su skontale šta i kako pa izlaze.
Koliko je samo na klixu bilo mladih, uspješnih žena koje su solo...
Svi mi se morete obratit