HAVANA wrote: 22 Nov 2019, 15:04
Salko_dvominutaš wrote: 22 Nov 2019, 14:58
obzirom da sam ja antitalent za popraviti kućne stvari, tj extra talent za dodatno zajebat meni moja na kraju otme alat kaže nosi te đavo ja ću to ti idi pravi uštipke
Ih, to se ti pravis. Jesi namazan. Ja sam to uspio sa kuhinjom itd... Al majstorluk me jebo. Stalno zavrcem nake steke, lampe, uticnice, ozraci radijator, pritegni dasku u wc, skini sifon, zamijeni spotove, oboji nesta, zalijepi, mehanizam u kuhinji, vrata... Vazda nesta. To kvare da ja imam sta radit.
a pričo sam možda...
Jedne prilike sam trebao plafonjeru zamjeniti, i haj sve sam ja odšerafo skino ogolio do žica, i došao je momenat da stavim novu. Ali avaj, nemam pojma jesam li isključio struju na plafonjeri. Pitam ja jbt kako ću sad znat ima li struje, veli ona iz zajebancije pa spoji žicu sa ž... GRUUUUHH.....
Nije bila ugašena struja....
A druge prilike trebalo mijenjat česmu u kuhinji, uspio sam zamjeniti, samo nisam zavrno glavni ventil, ja ugasio vodu na česmi....
ja ono poslednji krug iz zida, ja kad je sukno mlaz iz cijevi, trči hanuma nosi lavor ko da se ne prosipa voda a ja ostavio neđe u PM drugu česmu, dok sam ja to zavrno...
ma katastrofa...
(doduše ovo je bilo tek kad sam se oženio)
U poslednje sam vrijeme (čak me je i slikala kolko mi je umrla od smjeha) naopako okreno vrata od kuhinje pa su umjesto dole one štekice bile gore. Ne bih ja to ni skonto da nije umirala od smjeha.
Treba da napunim vodu u sistem centralnog, zajebo onaj neki sigurnosni ventil na peći, jebiga ja ga okreto da mogu crijevo na njeg nataknut da naspem vode...
imam ja toga još