Hanni, zasto placesVenera wrote: 23 Nov 2019, 10:12 pisala sam ranije, moja ljubaznost i osmijeh su cesto puta pogresno shvaceni od muskaraca![]()

Moderator: spacebound
Hanni, zasto placesVenera wrote: 23 Nov 2019, 10:12 pisala sam ranije, moja ljubaznost i osmijeh su cesto puta pogresno shvaceni od muskaraca![]()
Vidim da imaš problema sa pojmovima i da ih miješaš.
zavođenje je ulaganje truda da bi se dobilo ono što želiš
Dino, problem je sta ne gledas objektivno situaciju jer se smatras zavodnikom i onda nikako ne mozes sebe vidjeti u navedenoj definiciji zavodnika.Fcb4ever wrote: 23 Nov 2019, 10:39Vidim da imaš problema sa pojmovima i da ih miješaš.
To što ti opisuješ i smatraš za zavodnika je ustvari hoštapler.
Hoštapler je osoba koja CILJANO vara koristeći stečena znanja kako bi došao do određenog cilja nebitno da li se radilo o poslu, ljubavi tj seksu ili društvenom statusu.
Isto tako, miješaš zavođenje i flert.
Flert nije ništa do smalltalk sa osobom iz interesne grupe.
Flert je samo prvi korak u zavođenju.
Prije nogoli riješimo tu očiglednu enigmu zvanu zavodnik, postavio bih jedno pitanje.
Bilo bi fino da se i druge žene uključe i odgovore na isto.
Helem, koje su to karakterne osobine koje bi trebao da posjeduje idealni muškarac?
ina wrote: 23 Nov 2019, 10:40zavođenje je ulaganje truda da bi se dobilo ono što želiš
Ljudi u razlicitim aspektima zivota, ne samo sentimentalnom, na razne nacine postupaju, da dobiju ono sto zele.
Najcesce su najefikasniji nesvjesni zavodnici. U sirem krugu gledanja.![]()
Jesi se kad osjetio zavedenim?arzuhal wrote: 23 Nov 2019, 10:46 U zavođenju, između mene i taburea presvučenog smeđim keperom sa žutim štraftama, ja bih se kladio na tabure. Al' ne kladim se, haram.
šta treba, ne razumijem...da standardizujemo i simplificiramo mušku osobu kroz par random odabranih stavki koje su različite po prioritetima za svaku od nas?Fcb4ever wrote: 23 Nov 2019, 10:39
Helem, koje su to karakterne osobine koje bi trebao da posjeduje idealni muškarac?
Imaš svoje mišljenje koje forsiraš bez obzira na to da l si u pravu ili ne. Dokazano miješaš pojmove (čak su ti predočene i definicije) ali te to ne sprečava da sagovornika ubjeđuješ da nije u pravu.
Slažem se.
Upravo to!lejlamo wrote: 23 Nov 2019, 10:51 da standardizujemo i simplificiramo mušku osobu kroz par random odabranih stavki koje su različite po prioritetima za svaku od nas?
Ma sta si predočio?Fcb4ever wrote: 23 Nov 2019, 10:53Imaš svoje mišljenje koje forsiraš bez obzira na to da l si u pravu ili ne. Dokazano miješaš pojmove (čak su ti predočene i definicije) ali te to ne sprečava da sagovornika ubjeđuješ da nije u pravu.
Nemere to tak, sagoooo
arzuhal wrote: 23 Nov 2019, 10:46 U zavođenju, između mene i taburea presvučenog smeđim keperom sa žutim štraftama, ja bih se kladio na tabure. Al' ne kladim se, haram.