Ide im autic uz novu tasnuFuddo wrote: 20 Nov 2019, 16:41 E ako su ga one izabrale, sigurno valja ahahahaha
Ima dobar retrovizor, nema sta drugo bit

Moderator: Krokodil Behko
Ide im autic uz novu tasnuFuddo wrote: 20 Nov 2019, 16:41 E ako su ga one izabrale, sigurno valja ahahahaha
Ima dobar retrovizor, nema sta drugo bit
KIA...preskupo auto za odrzavat ...edo_79 wrote: 20 Nov 2019, 15:19Neću te napasti, ali vidjećemo na šta će ličiti ta kia nakon vozanja jedno 15 godina po našim cestama i sa jedno 250-300 hiljada na satustorm wrote: 20 Nov 2019, 14:51 Auto mi je dizajnerski predobar
A kako maxo kaže, kvalitetan, pouzdan...
Kia isto super autic...
Istok nudi najbolji omjer dobiveno na uloženo... Garancije koje europska auta mogu samo sanjati...
Sad me napadnite![]()
![]()
Ma sve joj ime kaze.Pasaga wrote: 20 Nov 2019, 17:11KIA...preskupo auto za odrzavat ...edo_79 wrote: 20 Nov 2019, 15:19
Neću te napasti, ali vidjećemo na šta će ličiti ta kia nakon vozanja jedno 15 godina po našim cestama i sa jedno 250-300 hiljada na satu![]()
Djelovi,radi ih mercedes..... poznam ih par ovde....brzo im otisli motori...propuhali ....
Sto rece Maxo...opasno laktanje .....
Mogo bi te ja udavit.Mama mi se zove Kija.
Pa KIA,
koga davis ....
mazde su veliki potrosaci ... bruka ....
ma ja sam tele sto se auta tice. uglavnom slusam druge i pitam za sve. ako ne pitam, zajebem se..
Ne slušaj druge.Duminjo wrote: 20 Nov 2019, 18:47 ma ja sam tele sto se auta tice. uglavnom slusam druge i pitam za sve. ako ne pitam, zajebem se..
kad sam se nesto raspitivo za mazdu, rekose mi da podje propadati, otprilike, nakon 6 godina i mene vise ne zanima
Ne izgledaju fino ključevi na stolu, u kafiću
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest