Meni se jedino insekti gade

Moderator: Krokodil Behko
a dlaka u pitiNora Ibsenova wrote: 27 Nov 2019, 11:27 Jok
Pogotovo ako sam gladna, onda mi ništa ne može ogadit hranu.
Brat moi lijepi
Jok. Izvadim dlaku, bacim komad u kom sam je našla i nastavim jesti.Salko_dvominutaš wrote: 27 Nov 2019, 11:29a dlaka u pitiNora Ibsenova wrote: 27 Nov 2019, 11:27 Jok
Pogotovo ako sam gladna, onda mi ništa ne može ogadit hranu.
ti tamam zagrizla komad i nafataš dlaku u tom komadu, polahko povlačiš da vidiš šta je, te se otimaš da ti zalogaj ne ispadne usta, prignječenih usana vučeš dlaku vanka a njoj nikad kraja,,,
Ma daj
jedne prilike sam naletio (polomio zube) na maticu desetku u piti...Nora Ibsenova wrote: 27 Nov 2019, 11:32Jok. Izvadim dlaku, bacim komad u kom sam je našla i nastavim jesti.Salko_dvominutaš wrote: 27 Nov 2019, 11:29
a dlaka u piti
ti tamam zagrizla komad i nafataš dlaku u tom komadu, polahko povlačiš da vidiš šta je, te se otimaš da ti zalogaj ne ispadne usta, prignječenih usana vučeš dlaku vanka a njoj nikad kraja,,,
Doduše ja nikad pitu ne jedem u gradu, već kod kuće, čija će bit dlaka nego moja.
ne pijem kafu u graduMaksuz svratila wrote: 27 Nov 2019, 11:38 ...ma hajde bogati ko da ti onaj konobar ne hrakne u fuka...![]()
Ko je to pravio pitu? Kv radnik poslije smjene odrzavanja?Salko_dvominutaš wrote: 27 Nov 2019, 11:34jedne prilike sam naletio (polomio zube) na maticu desetku u piti...Nora Ibsenova wrote: 27 Nov 2019, 11:32
Jok. Izvadim dlaku, bacim komad u kom sam je našla i nastavim jesti.
Doduše ja nikad pitu ne jedem u gradu, već kod kuće, čija će bit dlaka nego moja.
mene je samo dlake te strah i prije par godina mi se potrefi da sam naletio na par različitih mjesta dlake u piti i odlučio da mi to nemože pokvarit pitu..
samo izvadim dlaku i kažem ko me ti dlaka, kome
i nastavim jest
![]()
neam pojmaElTriconi wrote: 27 Nov 2019, 11:45Ko je to pravio pitu? Kv radnik poslije smjene odrzavanja?Salko_dvominutaš wrote: 27 Nov 2019, 11:34
jedne prilike sam naletio (polomio zube) na maticu desetku u piti...
mene je samo dlake te strah i prije par godina mi se potrefi da sam naletio na par različitih mjesta dlake u piti i odlučio da mi to nemože pokvarit pitu..
samo izvadim dlaku i kažem ko me ti dlaka, kome
i nastavim jest
![]()
![]()
Misliš da ne rade to?spacebound wrote: 27 Nov 2019, 11:44 Meni je najgore sto kad narucim cevape sve kontam da onaj luk nije ostao nekom, pa meni prebacili da se ne baci![]()
Mislim da rade.Znam jedan objekat gdje su grah koji se ne pojede vracali u lonacNora Ibsenova wrote: 27 Nov 2019, 11:46Misliš da ne rade to?spacebound wrote: 27 Nov 2019, 11:44 Meni je najgore sto kad narucim cevape sve kontam da onaj luk nije ostao nekom, pa meni prebacili da se ne baci![]()
Ja domaćim ugostiteljima ništa ne vjerujem![]()
Nikada to nisam ni pomislilaspacebound wrote: 27 Nov 2019, 11:44 Meni je najgore sto kad narucim cevape sve kontam da onaj luk nije ostao nekom, pa meni prebacili da se ne baci![]()
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests