Maxo, nisi normalan.

Bogami ja ti nebih ništa reko, još bih te tako ljutu zezo što su ti narasli guzoviuvijek_kontra wrote: 27 Nov 2019, 12:29 Odo ja, dok me nisi skroUz prestravio tom udajom, Edo.Cuj ljuta, sve bolje od boljeg.
Maxo, nisi normalan.Meni treba netko da mi kaze jok, nemoj.. A-a.. Ne to, hoce tezina kill.. Zatvori vrata od frizidera. I tako. Dok ga ne nadjete, ne zovite me!
![]()
Zato je istaknuo ljestve,matice, lijepi šarafiSalko_dvominutaš wrote: 27 Nov 2019, 12:05ovo si namjerno nešta izdindrliko da ja nmg fuge komentarisat
![]()
uvijek_kontra wrote: 27 Nov 2019, 12:29 Odo ja, dok me nisi skroUz prestravio tom udajom, Edo.Cuj ljuta, sve bolje od boljeg.
Maxo, nisi normalan.Meni treba netko da mi kaze jok, nemoj.. A-a.. Ne to, hoce tezina kill.. Zatvori vrata od frizidera. I tako. Dok ga ne nadjete, ne zovite me!
![]()
a nisam mogo ovde šejtanat, džamija ipak....
ufatio me kolega kada je objavljivao neko auto za OLX-a, ček da nađem sliku...Lanci wrote: 27 Nov 2019, 13:34 Storm![]()
BK![]()
Maxooo ova ti najboljaaa do sad![]()
![]()
Sto rece nice bas ti stoji biti ozbiljan![]()
Sta je s tobom?
Salko_dvominutaš wrote: 27 Nov 2019, 13:35ufatio me kolega kada je objavljivao neko auto za OLX-a, ček da nađem sliku...Lanci wrote: 27 Nov 2019, 13:34 Storm![]()
BK![]()
Maxooo ova ti najboljaaa do sad![]()
![]()
Sto rece nice bas ti stoji biti ozbiljan![]()