tuzlak1212 wrote: 27 Nov 2019, 17:58Nikog ne hejtam ali bi volio da Slavia nastavi igrati u EvropiKrokodil Behko wrote: 27 Nov 2019, 08:36
Nikad Barca ne može kiksati, ko ovi iz BVB
Barca ne prolazi, smao ako izgubi obje utakmice, a Inter tuče Slaviju. Ne znam šta je manje vjerovatnije. Slavija je u tri od četiri utakmice, bila bolja od protivnika, pa stvarno ne vjerujem da će ih ona bagra dobiti večeras, osim ako im se posreći iz kontri, kao protiv BVB.
BVB ispada, ako Inter dobije obje a oni osvoje manje od 4 boda. Inter, zasad, ima teži zadatak, dobiti Slaviju i Barcelonu.
Predobri su i igraju uzbudljiv fudbal, nesto su mi ko Ajax prosle sezone, prijatno iznenadjenje u grupi.
Pa i ja bih volio, ali da Inter ispadne
Realno, oni mufljuzi, samo da se hoće urediti u odbrani, ipak je malo ko u stanju napraviti onakav preokret protiv bunkeraša iz Milana. Oni su baš nezanimljivi.
Sinoć, Real i PSG po veoma teškom terenu, top utakmica. Ono baš je opasan PSG. I jedni i drugi nemaju neke strategije, nego isključivo kvalitet pojedinaca. Neymar je, realno gledano, napravio razliku, u drugom poluvremenu.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)