Oblak wrote: 25 Nov 2019, 19:29 Razmišljam da sve zidove (plafoni inkluded) u stanu prekrijem ovim fejk bršljanom.
Posebno bi efektno bilo u kupatilu
![]()
Kič.
Kuću namjesti u spartanskom stilu.
Moderator: spacebound

Oblak wrote: 25 Nov 2019, 19:29 Razmišljam da sve zidove (plafoni inkluded) u stanu prekrijem ovim fejk bršljanom.
Posebno bi efektno bilo u kupatilu
![]()

storm wrote: 27 Nov 2019, 07:13 Dnevni sam prebacio u zimski način...
Čupava dekica, čupavi jastuci... U slobodno vrijeme cesljam ih prstima
čupav mode.jpg
Krokodil Behko wrote: 27 Nov 2019, 08:27storm wrote: 27 Nov 2019, 07:13 Dnevni sam prebacio u zimski način...
Čupava dekica, čupavi jastuci... U slobodno vrijeme cesljam ih prstima
čupav mode.jpg
Jel ti to Mutevelija poslo lijevu sliku?
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Vjeruj dooosta bolje izgleda, nego što je udobna... Jedva se dignes iz nje, kad se zavalis
Ja ti ovu komparaciju ne kontam... Ali nikakoDivlja_u_srcu wrote: 27 Nov 2019, 09:26 Meni dom bez zavjesa kao žena bez odjeće![]()
Neznam, djeluje mi hladno nekako..
ni žene u kući ni zavjesa u kućistorm wrote: 27 Nov 2019, 09:49Ja ti ovu komparaciju ne kontam... Ali nikakoDivlja_u_srcu wrote: 27 Nov 2019, 09:26 Meni dom bez zavjesa kao žena bez odjeće![]()
Neznam, djeluje mi hladno nekako..![]()
Sto si ljubomoran

Pa iskreno... Neam kad ni razvalitiSalko_dvominutaš wrote: 28 Nov 2019, 12:16 zajebavam se bola
mada sam vratio na sliku tek nakon komentara,
jel ti uvijek vako zategnuto-utegnuto?
ako jest čestitam ocm...
Hvala ti... Ljeti nema ni jastucica, ni svijeća na stolu, ni kuglica na radijatoru... Sad je još natrpano

Pobornik sam minimalističkog pristupa generalno u životu, posebno u uređenju doma.storm wrote: 28 Nov 2019, 12:26Hvala ti... Ljeti nema ni jastucica, ni svijeća na stolu, ni kuglica na radijatoru... Sad je još natrpano![]()
Pa jest... Dosta mi ovako stresa, doma samo da blejim, oke je...Nora Ibsenova wrote: 28 Nov 2019, 12:27Pobornik sam minimalističkog pristupa generalno u životu, posebno u uređenju doma.storm wrote: 28 Nov 2019, 12:26
Hvala ti... Ljeti nema ni jastucica, ni svijeća na stolu, ni kuglica na radijatoru... Sad je još natrpano![]()
Neki kažu za nered da izaziva stres.
Ovo kod tebe je tamam.