a ovdje jos nisam letila

da,da, node doje i pjivam ... ko dejfin... majstojbubica wrote:Juli didni node i uzivaj.
pa mila hoces da se ja i ti pofajtamo pa da nas opendrece na jedan dan ?Julia-Klara wrote:ma ja sam rekla da sam dosadna osobanigdje bana...doduse, smao sam jos prijavljena sna sax-u,ali i ne zavirujem vise... samo ovdje
ban=jok ja
Heidi wrote:dva puta na drugom forumu![]()
a ovdje jos nisam letilai kad cu ne znamo
I ovdje cemo samo k'o Lolek i BolekHeidi wrote:dva puta na drugom forumu![]()
a ovdje jos nisam letilai kad cu ne znamo
legoh_da_radim wrote:ne kačiš....nego odmah šamarašgejsha wrote:...ne popi*dim ni u pravom životu, ne koristim vulgarne izraze, ne kačim se s ljudimai onda otvaraš teme da pitaš ima li još takvih ili si samo ti naopaka
ma jok, ali hvala na ponudi...ne da mi se fajtat ni sa kim verbalno...kad vec dodje do toga samo se okrenem i odem, ne ulazim u diskusije, ne pljujem po ljudima, ne vrijedjam ih ... biram rijeci ... naucih da nije dobro (po mene i moj dusevni mir) govoriti stvari u afektuTigris wrote:pa mila hoces da se ja i ti pofajtamo pa da nas opendrece na jedan dan ?Julia-Klara wrote:ma ja sam rekla da sam dosadna osobanigdje bana...doduse, smao sam jos prijavljena sna sax-u,ali i ne zavirujem vise... samo ovdje
ban=jok ja.....samo vidi da bi i ti fasovala moras da me vrijedjas sve se dog na pp
![]()
ti biraj temu
Zagorka wrote:Kao stalni forumas-nikad....
A bilo je i glupiranja i zajebancije i svadja i na jednom sam forumu imala ravnih 6 nickova(ni manje ni vise)oko dvije godine vjerovali ili ne![]()
Skontala me na kraju jedna moderatorica,sto sam dobra bila s njom,de veli ne pravi se budala,i to mi skontala da imam dva,veli moram ti jedan banovati![]()
Jedan,kunem sesilence wrote:Zagorka wrote:Kao stalni forumas-nikad....
A bilo je i glupiranja i zajebancije i svadja i na jednom sam forumu imala ravnih 6 nickova(ni manje ni vise)oko dvije godine vjerovali ili ne![]()
Skontala me na kraju jedna moderatorica,sto sam dobra bila s njom,de veli ne pravi se budala,i to mi skontala da imam dva,veli moram ti jedan banovati![]()
... Govori koliko ih ovdje imaš?....
ti joj zbilja vjerujes?!...a ne primijetis da se u zednje vrijeme na forumu pojavilo mnogo novih "lica"..silence wrote:![]()
Ljubim ja moje ozbiljno....
Tigris wrote:
barnel te kootici cu na brzinski kurs informatike i hakovati forum
usvari dosta kolega su mi informaticari
sjo dramedacina_curica wrote: I ovdje cemo samo k'o Lolek i Bolektandemski
![]()
visper wrote:Ovdje sam banovan na deset dana zbog istine ko zna ako pocnem opet postavljati slicna pitanja negine mi voz za banovice
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest