Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
uvijek_kontra wrote: 29 Nov 2019, 09:00
..te nazove bivsa direktorka i pita te, da li bi mogla da u ponedjeljak dodjes na posao. Rekoh kakav posao? Kaze, vas. A koji ponedjeljak? Ovaj, za tri dana.
Staaaaaaaaaaaaaaaaa.
Pa ovo se ne desava.
Ocu d'umrem od radosti.
Odlično!
:-) :-)
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
..te nazove bivsa direktorka i pita te, da li bi mogla da u ponedjeljak dodjes na posao. Rekoh kakav posao? Kaze, vas. A koji ponedjeljak? Ovaj, za tri dana.
Staaaaaaaaaaaaaaaaa.
Pa ovo se ne desava.
Ocu d'umrem od radosti.
Evo i ja hoću da umrem od radosti
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Staaaaaaaaaaaaaaaaa.
Pa ovo se ne desava.
Ocu d'umrem od radosti.
O super, super!
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Staaaaaaaaaaaaaaaaa.
Pa ovo se ne desava.
Ocu d'umrem od radosti.
Znaci, sokirala sam se.
Jos kaze, jel postoji sansa da dodjete danas sredit papire i u ponedjeljak pocnete s radom? Rekoh, jel ovo sala. Koji sam kreten.
Hvala vam od srca!
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
uvijek_kontra wrote: 29 Nov 2019, 09:05
Znaci, sokirala sam se.
Jos kaze, jel postoji sansa da dodjete danas sredit papire i u ponedjeljak pocnete s radom? Rekoh, jel ovo sala. Koji sam kreten.
Staaaaaaaaaaaaaaaaa.
Pa ovo se ne desava.
Ocu d'umrem od radosti.