Kakav vam je bio dan?
Moderator: VIP
- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 9 times
- Status: Offline
Re: Kakav vam je bio dan?
Dođi da te zagrlimIskra wrote: 18 Nov 2019, 21:18
Ne smije mene niko diratsad sam dobila kaznu...pojas...
A uvijek se vezem, kontam, sad ci izaći u apoteku, nema 100 m. Ja iza ugla kad oni...
Šta ćeš.

Eto hoće to tako, nikad ne možeš biti sigurna da se donekle neće pojaviti i kazniti..za to drugi put na kratkim relacijama pojas obavezno.
A je li ti ostalo para za patlidzana bar ?

.
Bila sam tuzna, shvatam da nisam perfekcionista ko do unazad nekoliko godina. Ranije sam bila nepogresiva u svim poslovima koje sam radila.
I sad me smatraju najboljom, mozda i jesam u poredjenju s ljudima koji se manje i trude, ali u poredjenju sa sobom iz proslosti, sad sam pogresiva
Ali svaki mi put tesko da prihvatim, moram se i licno uvjeriti
I sad me smatraju najboljom, mozda i jesam u poredjenju s ljudima koji se manje i trude, ali u poredjenju sa sobom iz proslosti, sad sam pogresiva

Ali svaki mi put tesko da prihvatim, moram se i licno uvjeriti

- Bla
- i dva polipa
- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 39 times
uslikaj pa uporedi sa slikom od prijenavika wrote: 19 Nov 2019, 02:43 Bila sam tuzna, shvatam da nisam perfekcionista ko do unazad nekoliko godina. Ranije sam bila nepogresiva u svim poslovima koje sam radila.
I sad me smatraju najboljom, mozda i jesam u poredjenju s ljudima koji se manje i trude, ali u poredjenju sa sobom iz proslosti, sad sam pogresiva![]()
Ali svaki mi put tesko da prihvatim, moram se i licno uvjeriti![]()
ako nemaš tu od prije
onda uslikaj pa uporedi sa slikom od kasnije
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:

- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9666 times
- Been thanked: 16220 times
Eh ovako, svu noc pratila kako je cuko, jutros oko 8 se spremim i sa njim veterinaru.U autu mi bio na krilu, kad osjetih neato toplo.Elem od jucer u podne piskio nije, pa je jutros bas u taj cas odlucio da se olaksa.Naravno vratim se kuci, gdje cu onakva?Poskidam sve sa sebe i pod tus, ponovo uspijem obuci samo iste carape i grudnjak, sve drugo mokro, ukljucujuci jaknu i sjediste u autu.Dodjemo veterinaru, pregled, infuzija, skoro 3 sata sam mu drzala sapu, dok se on borio da se pomakne i ljutio se na mene.Napokon zavrsili, sjedamo u auto, povrati.Udjemo u kucu povrati, pa upiski.Uzmi space lavor, krpu i ribacu cetku, evo do sad ribala.Sad cu da doruckujem, pa dezuram i provjeravam gdje ima fizioloskih izlucevina.Tek je 13 sati 

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Eh, ta ljubav 

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- spacebound
- Urednik foruma
Bas.Danas mi je najgore palo kad mu je davala injekcije, a on skici, boli ga 

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15060 times
- Been thanked: 14798 times
O ljubav mala...spacebound wrote: 26 Nov 2019, 12:50 Eh ovako, svu noc pratila kako je cuko, jutros oko 8 se spremim i sa njim veterinaru.U autu mi bio na krilu, kad osjetih neato toplo.Elem od jucer u podne piskio nije, pa je jutros bas u taj cas odlucio da se olaksa.Naravno vratim se kuci, gdje cu onakva?Poskidam sve sa sebe i pod tus, ponovo uspijem obuci samo iste carape i grudnjak, sve drugo mokro, ukljucujuci jaknu i sjediste u autu.Dodjemo veterinaru, pregled, infuzija, skoro 3 sata sam mu drzala sapu, dok se on borio da se pomakne i ljutio se na mene.Napokon zavrsili, sjedamo u auto, povrati.Udjemo u kucu povrati, pa upiski.Uzmi space lavor, krpu i ribacu cetku, evo do sad ribala.Sad cu da doruckujem, pa dezuram i provjeravam gdje ima fizioloskih izlucevina.Tek je 13 sati![]()

”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- spacebound
- Urednik foruma
Kako se nece voljeti, onako umiljati i slatki.Bas maloprije komentarisem kako bdim i pazim isto kao kad mi je dijete bolesno.Malo, bespomocno, ovisno o nama i nasa odgovornost.Dori wrote: 26 Nov 2019, 13:20O ljubav mala...spacebound wrote: 26 Nov 2019, 12:50 Eh ovako, svu noc pratila kako je cuko, jutros oko 8 se spremim i sa njim veterinaru.U autu mi bio na krilu, kad osjetih neato toplo.Elem od jucer u podne piskio nije, pa je jutros bas u taj cas odlucio da se olaksa.Naravno vratim se kuci, gdje cu onakva?Poskidam sve sa sebe i pod tus, ponovo uspijem obuci samo iste carape i grudnjak, sve drugo mokro, ukljucujuci jaknu i sjediste u autu.Dodjemo veterinaru, pregled, infuzija, skoro 3 sata sam mu drzala sapu, dok se on borio da se pomakne i ljutio se na mene.Napokon zavrsili, sjedamo u auto, povrati.Udjemo u kucu povrati, pa upiski.Uzmi space lavor, krpu i ribacu cetku, evo do sad ribala.Sad cu da doruckujem, pa dezuram i provjeravam gdje ima fizioloskih izlucevina.Tek je 13 sati![]()
Boze kako se oni vole....haman k'o djeca. Meni jaranica pokazuje slike svog cuke isto kao ja njoj svog malog
![]()
- Heidi
- Forum [Bot]
Moja zivotna zelja koja ce ostati nerealizovana

Zamislite da Imam ovog sejtana

Zamislite da Imam ovog sejtana

- spacebound
- Urednik foruma
Bila bi jos ludja nego sad 

- Heidi
- Forum [Bot]
Snimali bi klipove I pravili selfije

- uvijek_kontra
- zmajček
- Mood:
- Has thanked: 3446 times
- Been thanked: 3357 times
Kako bi tek njemu fino bilo. 

„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“