kakve dlake.. ne govorim o tome.. normalno ako perem kosu to sve uklonim al to je sekunda posla.. jer npr stavis onaj metalni dio gdje ide voda, sto sprjecava da idu dlake u odvod i samo taj dio ocistis i nema nicegaa.. nego njoj smeta sto poslije tusiranja ostane ta para i malo vlazno budeElTriconi wrote: 29 Nov 2019, 21:39 Ja sklonim sve dlake a to oko vode manje vise, brise se nekad, ha ja.
Pogano je kad se dlake ostave![]()
Onaj osjecaj kad..
Moderator: VIP
Re: Onaj osjecaj kad..
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 45097 times
- Been thanked: 8054 times
- Status: Offline
Da vidis meraje kad otvoris prozor prije tusiranja a ono napolju minus. Pustis toplu vodu pa odjednom osjetis puhno hladan vjetar preko ledjaMerlin246 wrote: 29 Nov 2019, 21:42 da ne pricam kako npr ujutro nemas ni vremena, ili kad negdje zuris, izlazis.. nemas vremena svaki put ostajati i lickati toliko. Na brzinu se istusiras, otvoris prozor i aj zdravo.

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Imam osjecaj da ovo traje vec cijelu vjecnostVanilla wrote: 29 Nov 2019, 21:40Razumijem te ali razumijem i nju - nesto jace.Merlin246 wrote: 29 Nov 2019, 21:38
Stvarno sam uredna osoba, volim cistocu i sve too..ali mislim da je jednom do dva puta tjedno sasvim dovoljno da se generalno ocisti kupatilo.. ostale dane se tusiras bezbrizno i nakon tusiranja se posusis i pidzamaa![]()
Do kad ces biti kod njih?

- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 1 time
- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 4821 times
- Been thanked: 6390 times
Drzim ti fige da cim prije, zivci se trose, ne obnavljaju se

U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
Sranje je to kad se mora djelit kupatilo/kuhinja i sobe. Ja sam tako bio dva mjeseca, poludio vise bio.
Najbolje je kad ti mozes radit sta hoces kad hoces, nea vecek meraka.

Sobu ne dijelim, sama sam u sobi. Al cim se malo zatvorim nasamo, zatvorim vrata, uzmem npr da ucim i sl.. odmah oni dolaze, pa hajde kao u dnevnu vamo ti je toplije, sta ces tu samaaElTriconi wrote: 29 Nov 2019, 21:49Sranje je to kad se mora djelit kupatilo/kuhinja i sobe. Ja sam tako bio dva mjeseca, poludio vise bio.Merlin246 wrote: 29 Nov 2019, 21:46
Imam osjecaj da ovo traje vec cijelu vjecnostDok ne nadjem stan povoljan
Najbolje je kad ti mozes radit sta hoces kad hoces, nea vecek meraka.

I sta cu odem onda sjedim s njima, slusam vijesti, osmrtnice se citaju naglas, gleda se bilijar, ja pokusavam da ucim i tako

- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
Zar si sumnjala u mene?

- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
Isti ko u mene otac i matiMerlin246 wrote: 29 Nov 2019, 21:56Sobu ne dijelim, sama sam u sobi. Al cim se malo zatvorim nasamo, zatvorim vrata, uzmem npr da ucim i sl.. odmah oni dolaze, pa hajde kao u dnevnu vamo ti je toplije, sta ces tu samaaElTriconi wrote: 29 Nov 2019, 21:49
Sranje je to kad se mora djelit kupatilo/kuhinja i sobe. Ja sam tako bio dva mjeseca, poludio vise bio.
Najbolje je kad ti mozes radit sta hoces kad hoces, nea vecek meraka.![]()
I sta cu odem onda sjedim s njima, slusam vijesti, osmrtnice se citaju naglas, gleda se bilijar, ja pokusavam da ucim i tako![]()

- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
Jesi

Ljudi u penziji,po cijeli dan u stanu, znas kako to ide..ElTriconi wrote: 29 Nov 2019, 21:58Isti ko u mene otac i matiMerlin246 wrote: 29 Nov 2019, 21:56
Sobu ne dijelim, sama sam u sobi. Al cim se malo zatvorim nasamo, zatvorim vrata, uzmem npr da ucim i sl.. odmah oni dolaze, pa hajde kao u dnevnu vamo ti je toplije, sta ces tu samaa![]()
I sta cu odem onda sjedim s njima, slusam vijesti, osmrtnice se citaju naglas, gleda se bilijar, ja pokusavam da ucim i tako![]()
![]()
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2190 times
sto ces ti da pogines brtElTriconi wrote: 29 Nov 2019, 21:45Da vidis meraje kad otvoris prozor prije tusiranja a ono napolju minus. Pustis toplu vodu pa odjednom osjetis puhno hladan vjetar preko ledjaMerlin246 wrote: 29 Nov 2019, 21:42 da ne pricam kako npr ujutro nemas ni vremena, ili kad negdje zuris, izlazis.. nemas vremena svaki put ostajati i lickati toliko. Na brzinu se istusiras, otvoris prozor i aj zdravo.![]()
🐽
- uvijek_kontra
- zmajček
- Mood:
- Has thanked: 2503 times
- Been thanked: 2509 times
Merlin da im nabavis nekog kucnog ljubimca, zanimaciju neku novu, pokloni neki tecaj za penzice.. ovo je stvarno previse. Mozak bi mi eksplodiro treceg dana.
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
Moguce, prognoze su take

- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
ja bi poslije prvog takvog tusiranja pravac klinicki centar s iskrivljenim ustima haha
🐽
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
nana npr hoda po snijegu bosa, ne osjeca ga jbt, ja probo jednom nisam ni pola minute izdrzo, uso u kucu i razbolio se
🐽