kakve dlake.. ne govorim o tome.. normalno ako perem kosu to sve uklonim al to je sekunda posla.. jer npr stavis onaj metalni dio gdje ide voda, sto sprjecava da idu dlake u odvod i samo taj dio ocistis i nema nicegaa.. nego njoj smeta sto poslije tusiranja ostane ta para i malo vlazno budeElTriconi wrote: 29 Nov 2019, 21:39 Ja sklonim sve dlake a to oko vode manje vise, brise se nekad, ha ja.
Pogano je kad se dlake ostave![]()
Onaj osjecaj kad..
Moderator: VIP
Re: Onaj osjecaj kad..
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 48731 times
- Been thanked: 8694 times
- Status: Online
Da vidis meraje kad otvoris prozor prije tusiranja a ono napolju minus. Pustis toplu vodu pa odjednom osjetis puhno hladan vjetar preko ledjaMerlin246 wrote: 29 Nov 2019, 21:42 da ne pricam kako npr ujutro nemas ni vremena, ili kad negdje zuris, izlazis.. nemas vremena svaki put ostajati i lickati toliko. Na brzinu se istusiras, otvoris prozor i aj zdravo.

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Imam osjecaj da ovo traje vec cijelu vjecnostVanilla wrote: 29 Nov 2019, 21:40Razumijem te ali razumijem i nju - nesto jace.Merlin246 wrote: 29 Nov 2019, 21:38
Stvarno sam uredna osoba, volim cistocu i sve too..ali mislim da je jednom do dva puta tjedno sasvim dovoljno da se generalno ocisti kupatilo.. ostale dane se tusiras bezbrizno i nakon tusiranja se posusis i pidzamaa![]()
Do kad ces biti kod njih?

- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 1 time
- Status: Offline
- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 4993 times
- Been thanked: 6511 times
Drzim ti fige da cim prije, zivci se trose, ne obnavljaju se

U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
Sranje je to kad se mora djelit kupatilo/kuhinja i sobe. Ja sam tako bio dva mjeseca, poludio vise bio.
Najbolje je kad ti mozes radit sta hoces kad hoces, nea vecek meraka.

Sobu ne dijelim, sama sam u sobi. Al cim se malo zatvorim nasamo, zatvorim vrata, uzmem npr da ucim i sl.. odmah oni dolaze, pa hajde kao u dnevnu vamo ti je toplije, sta ces tu samaaElTriconi wrote: 29 Nov 2019, 21:49Sranje je to kad se mora djelit kupatilo/kuhinja i sobe. Ja sam tako bio dva mjeseca, poludio vise bio.Merlin246 wrote: 29 Nov 2019, 21:46
Imam osjecaj da ovo traje vec cijelu vjecnostDok ne nadjem stan povoljan
Najbolje je kad ti mozes radit sta hoces kad hoces, nea vecek meraka.

I sta cu odem onda sjedim s njima, slusam vijesti, osmrtnice se citaju naglas, gleda se bilijar, ja pokusavam da ucim i tako

- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
Zar si sumnjala u mene?

- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
Isti ko u mene otac i matiMerlin246 wrote: 29 Nov 2019, 21:56Sobu ne dijelim, sama sam u sobi. Al cim se malo zatvorim nasamo, zatvorim vrata, uzmem npr da ucim i sl.. odmah oni dolaze, pa hajde kao u dnevnu vamo ti je toplije, sta ces tu samaaElTriconi wrote: 29 Nov 2019, 21:49
Sranje je to kad se mora djelit kupatilo/kuhinja i sobe. Ja sam tako bio dva mjeseca, poludio vise bio.
Najbolje je kad ti mozes radit sta hoces kad hoces, nea vecek meraka.![]()
I sta cu odem onda sjedim s njima, slusam vijesti, osmrtnice se citaju naglas, gleda se bilijar, ja pokusavam da ucim i tako![]()

- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
Jesi

Ljudi u penziji,po cijeli dan u stanu, znas kako to ide..ElTriconi wrote: 29 Nov 2019, 21:58Isti ko u mene otac i matiMerlin246 wrote: 29 Nov 2019, 21:56
Sobu ne dijelim, sama sam u sobi. Al cim se malo zatvorim nasamo, zatvorim vrata, uzmem npr da ucim i sl.. odmah oni dolaze, pa hajde kao u dnevnu vamo ti je toplije, sta ces tu samaa![]()
I sta cu odem onda sjedim s njima, slusam vijesti, osmrtnice se citaju naglas, gleda se bilijar, ja pokusavam da ucim i tako![]()
![]()
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
sto ces ti da pogines brtElTriconi wrote: 29 Nov 2019, 21:45Da vidis meraje kad otvoris prozor prije tusiranja a ono napolju minus. Pustis toplu vodu pa odjednom osjetis puhno hladan vjetar preko ledjaMerlin246 wrote: 29 Nov 2019, 21:42 da ne pricam kako npr ujutro nemas ni vremena, ili kad negdje zuris, izlazis.. nemas vremena svaki put ostajati i lickati toliko. Na brzinu se istusiras, otvoris prozor i aj zdravo.![]()
🐽
- uvijek_kontra
- zmajček
- Mood:
- Has thanked: 3638 times
- Been thanked: 3566 times
Merlin da im nabavis nekog kucnog ljubimca, zanimaciju neku novu, pokloni neki tecaj za penzice.. ovo je stvarno previse. Mozak bi mi eksplodiro treceg dana.
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
Moguce, prognoze su take

- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
ja bi poslije prvog takvog tusiranja pravac klinicki centar s iskrivljenim ustima haha
🐽
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
nana npr hoda po snijegu bosa, ne osjeca ga jbt, ja probo jednom nisam ni pola minute izdrzo, uso u kucu i razbolio se
🐽