Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
uvijek_kontra wrote: 29 Nov 2019, 22:07
Merlin da im nabavis nekog kucnog ljubimca, zanimaciju neku novu, pokloni neki tecaj za penzice.. ovo je stvarno previse. Mozak bi mi eksplodiro treceg dana.
Kakvi oni i zivotinje.. nikad nisu voljeli kucne ljubimce, mislim da bi me izbacila istog casa kad bi npr macku kupila Oni se zgrazavaju sto ljudi drze zivotinje u kuci jer prljaju sve, opada im dlaka i to..
Hannibal wrote: 29 Nov 2019, 22:11
nana npr hoda po snijegu bosa, ne osjeca ga jbt, ja probo jednom nisam ni pola minute izdrzo, uso u kucu i razbolio se
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Radis i trudis se godinama...I kad si tako blizu cilja da me počinje lagano panika hvatati. Mozak radi 100/h. Smiksane emocije, novi putevi, mogućnosti... uhhhh
Iskra wrote:01 Dec 2019, 11:25
Radis i trudis se godinama...I kad si tako blizu cilja da me počinje lagano panika hvatati. Mozak radi 100/h. Smiksane emocije, novi putevi, mogućnosti... uhhhh
Iskra wrote:01 Dec 2019, 11:25
hrabro samo glavu gore i šibaj... sretno !
Ma znaš šta Cupko moja... moja je sreća što sam uvijek znala sta hoću.
Hvala ti. Na svim tvojim afirmacijama, poticanju, zaista je lijepo znati da postoje ljudi poput tebe .
Iskra wrote: 01 Dec 2019, 11:25
Promjene su kul. Mogucnosti isto.
Neka je sa srecom, trud se uvijek isplati.
Promjene su kul. Mogucnosti isto.
Neka je sa srecom, trud se uvijek isplati.
Znam taj osjećaj. I ja sam u sličnim... da ne kažem... vnimago...
Ali tebi sretno u svakom slučaju.
Znam taj osjećaj. I ja sam u sličnim... da ne kažem... vnimago...
Ali tebi sretno u svakom slučaju.