Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
uvijek_kontra wrote: 29 Nov 2019, 22:07
Merlin da im nabavis nekog kucnog ljubimca, zanimaciju neku novu, pokloni neki tecaj za penzice.. ovo je stvarno previse. Mozak bi mi eksplodiro treceg dana.
Kakvi oni i zivotinje.. nikad nisu voljeli kucne ljubimce, mislim da bi me izbacila istog casa kad bi npr macku kupila Oni se zgrazavaju sto ljudi drze zivotinje u kuci jer prljaju sve, opada im dlaka i to..
Hannibal wrote: 29 Nov 2019, 22:11
nana npr hoda po snijegu bosa, ne osjeca ga jbt, ja probo jednom nisam ni pola minute izdrzo, uso u kucu i razbolio se
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Radis i trudis se godinama...I kad si tako blizu cilja da me počinje lagano panika hvatati. Mozak radi 100/h. Smiksane emocije, novi putevi, mogućnosti... uhhhh
Iskra wrote:01 Dec 2019, 11:25
Radis i trudis se godinama...I kad si tako blizu cilja da me počinje lagano panika hvatati. Mozak radi 100/h. Smiksane emocije, novi putevi, mogućnosti... uhhhh
Iskra wrote:01 Dec 2019, 11:25
hrabro samo glavu gore i šibaj... sretno !
Ma znaš šta Cupko moja... moja je sreća što sam uvijek znala sta hoću.
Hvala ti. Na svim tvojim afirmacijama, poticanju, zaista je lijepo znati da postoje ljudi poput tebe .
Iskra wrote: 01 Dec 2019, 11:25
Promjene su kul. Mogucnosti isto.
Neka je sa srecom, trud se uvijek isplati.
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
Promjene su kul. Mogucnosti isto.
Neka je sa srecom, trud se uvijek isplati.
Znam taj osjećaj. I ja sam u sličnim... da ne kažem... vnimago...
Ali tebi sretno u svakom slučaju.
Znam taj osjećaj. I ja sam u sličnim... da ne kažem... vnimago...
Ali tebi sretno u svakom slučaju.