Tu si Muti isti jedan moj bratOn isto ostavi sugovornika sa sto upitnika iznad glave
I ne samo to, vec ga i mrtav hladan iznervira do samoozljedjivanja
Moderator: Krokodil Behko
Tu si Muti isti jedan moj brat
1. Upravo zato, da privlače momke koji bi ih za jednu noć samo pa onda mala ćao.Mutevelija wrote: 01 Dec 2019, 23:41Pa ti si implicirala da su me vidile pa se onda grupirale sto nije tacno, jer je to kraj šetališta- korza bio pa su gledale u mobitel kao što neko reče ko bi ih mogao dovući kući, valjda oca zvale ili nekog dečka koji će potrošiti gorivo svoje da bi dame dovezao na određenu destinaciju, ili su trazile broj taksija, ali da nije bilo hladno jeste, bilo je.jelena... wrote: 01 Dec 2019, 23:06
Dobro de, nisu te vidjele, samo su te spazile..ok, a da ispadaš kao neki manijak koji promatra kako se ko oblači...to si ti rekao.
Eo, ja bih prije rekla... jok, eto te ko doktor kad toliko brineš o njihovom zdravlju.![]()
1. Ne znam zasto se toliko zrtvuju izlazu u minicima, jedino ako ne privlače momke koji bi ih za jednu noć samo pa onda mala ćao, a ako je tako onda ok.
Normalno da neko nosi unekoliko minić po ljeti ali da nosi zimi i jos mu se noge smrzaju od toga nije normalno, valjda ne bi trebalo biti.
2. A manijak nije onaj ko gleda kako se ko oblači jer to ti je preuzak zaključak, neka nena od 82 godine ako gleda neku zenu ili curu od 20 ili 17 jel i ona manijak ako se ibreti tom stanju?
Manijakalno bi bilo kad bi ja isao pratio njih, a ne da sam ih odmjerio usput onako, a jesam, sta sad muskarci su krivi sto gledaju a zene nisu sto obuku![]()
Tu pita...onda na ostalim temama sve "zna"
To se u forumskom žargonu kaže trol...ali nove ste, ne znate ga još dobroLori wrote: 02 Dec 2019, 02:07Tu si Muti isti jedan moj brat
On isto ostavi sugovornika sa sto upitnika iznad glave![]()
I ne samo to, vec ga i mrtav hladan iznervira do samoozljedjivanja![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
ma nisu kasnigreeneyes wrote: 02 Dec 2019, 11:14 Ni meni ti minjaci u po zime nisu nimalo kasni, ali haj, neka svako vrti svoj djir![]()

Vrati se nazad par stranica, necu ponavljati, ja mislim da sam bio jasan

U neko doba odrastanja (ili cak i poslije iz gotov istih motiva, sto je vec ozbiljnija situacija) nesigurnost zasvira svoje. Misli se privuci paznja vanjstinjom.Mutevelija wrote: 30 Nov 2019, 21:28 Zasto neke.od.vas nose.kratke minice na ovakvom minusu?
Jel.za.nevolju, zasto ne mislite na svoje zdravlje.
Vidio sam 4 cure stisle se.bas, eto ne mogu pojmit zasto nose.te .tunike I kratka suknje na smrzlu

To je vec odgovor koji se cijeniina wrote: 02 Dec 2019, 12:16U neko doba odrastanja (ili cak i poslije iz gotov istih motiva, sto je vec ozbiljnija situacija) nesigurnost zasvira svoje. Misli se privuci paznja vanjstinjom.Mutevelija wrote: 30 Nov 2019, 21:28 Zasto neke.od.vas nose.kratke minice na ovakvom minusu?
Jel.za.nevolju, zasto ne mislite na svoje zdravlje.
Vidio sam 4 cure stisle se.bas, eto ne mogu pojmit zasto nose.te .tunike I kratka suknje na smrzlu
Dosta ljudi "koristi" tijelo da bi dobili ono sto zele. Ili sto u datom trenutku misle da im je potrebno.

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests