pa
šta ja znam
promjeni ruku
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ma ambulantna njega, dobijes svojih 15-ak pacijenata i ides od jednog do drugog, na kucne adrese.. Klinike, starcki domovi, svi traze minimum B1 jezik( za klinike sam znala da ce traziti, al da ce s domovima biti problem stvarno sam se iznenadila) a ja jos nisam ni pocela ici na kurs, prijavila se, za 10 dana pocinjem s tim i traje 4 mjeseca za B1. Tek tada mogu gledati nesto bolje jer cu znati dosta bolje pricati, a cilj mi je Anerkennung poloziti al ni to bez jezika ne mogu..

Polako...Merlin246 wrote: 02 Dec 2019, 16:47Ma ambulantna njega, dobijes svojih 15-ak pacijenata i ides od jednog do drugog, na kucne adrese.. Klinike, starcki domovi, svi traze minimum B1 jezik( za klinike sam znala da ce traziti, al da ce s domovima biti problem stvarno sam se iznenadila) a ja jos nisam ni pocela ici na kurs, prijavila se, za 10 dana pocinjem s tim i traje 4 mjeseca za B1. Tek tada mogu gledati nesto bolje jer cu znati dosta bolje pricati, a cilj mi je Anerkennung poloziti al ni to bez jezika ne mogu..
Al znas kako mi je stresno samo to vozikanje trenutno, nisi na jednom mjestu, nego ti je vise terenski posao a moras kod svakog stici na vrijeme, ovde guzve uzasne, jos ja svako malo se izgubim, skrenem pogresno, pa dok izadjem na pravi put pa dok stigneem, pa dok nadjem parking![]()
Ljepse je sto puta kad si na jednom mjestu, nego ovo
Merlin246 wrote: 02 Dec 2019, 16:47Ma ambulantna njega, dobijes svojih 15-ak pacijenata i ides od jednog do drugog, na kucne adrese.. Klinike, starcki domovi, svi traze minimum B1 jezik( za klinike sam znala da ce traziti, al da ce s domovima biti problem stvarno sam se iznenadila) a ja jos nisam ni pocela ici na kurs, prijavila se, za 10 dana pocinjem s tim i traje 4 mjeseca za B1. Tek tada mogu gledati nesto bolje jer cu znati dosta bolje pricati, a cilj mi je Anerkennung poloziti al ni to bez jezika ne mogu..
Al znas kako mi je stresno samo to vozikanje trenutno, nisi na jednom mjestu, nego ti je vise terenski posao a moras kod svakog stici na vrijeme, ovde guzve uzasne, jos ja svako malo se izgubim, skrenem pogresno, pa dok izadjem na pravi put pa dok stigneem, pa dok nadjem parking![]()
Ljepse je sto puta kad si na jednom mjestu, nego ovo
Merlin246 wrote: 02 Dec 2019, 16:49 Ma ja to svi kazu.
a dok to bude ok prodje jedno 500 godina, ostaris, izgubis zivce i onda ti nije ni do tebe a kamoli do njih![]()

Pa tako to hoda bona, dok sve smjestis, skontas i malo poravnis, 40 ti kuka ahahaha
ja znam da bi ti to voljela da je jučer više nego sutra...Merlin246 wrote: 02 Dec 2019, 16:49 Ma ja to svi kazu.
a dok to bude ok prodje jedno 500 godina, ostaris, izgubis zivce i onda ti nije ni do tebe a kamoli do njih![]()
ma ko te jebe ba, pokušavamo malo suosjećati sa tobom, prenijeti neko svoje iskustvo...
Pa kakav stav zeno Bozija.. nije to stav nego pisem kako jest a trenutno je bas zajebano i to nije moj stav nego cinjenicno realno stanje stvari.
Ma Ne konta da samu sebe ukopava, crnjaci.Salko_dvominutaš wrote: 02 Dec 2019, 16:54ma ko te jebe ba, pokušavamo malo suosjećati sa tobom, prenijeti neko svoje iskustvo...
Bravo
Čestitam
Ne treba mi onda suosjecanje.Salko_dvominutaš wrote: 02 Dec 2019, 16:54ma ko te jebe ba, pokušavamo malo suosjećati sa tobom, prenijeti neko svoje iskustvo...
Bravo
Čestitam

Sve cete biti lakse ako u svemu nadjes vremena za nekog macana ahahahaMerlin246 wrote: 02 Dec 2019, 16:56Pa kakav stav zeno Bozija.. nije to stav nego pisem kako jest a trenutno je bas zajebano i to nije moj stav nego cinjenicno realno stanje stvari.Iskra wrote: 02 Dec 2019, 16:54
O tome ti govorim. Samoj sebi štetu nanosis.
I ne budi bezobrazna. Nisam ja ta na koju treba da se istreses nego stani pred ogledalo i raspali!![]()

Merlin246 wrote: 02 Dec 2019, 16:56Pa kakav stav zeno Bozija.. nije to stav nego pisem kako jest a trenutno je bas zajebano i to nije moj stav nego cinjenicno realno stanje stvari.Iskra wrote: 02 Dec 2019, 16:54
O tome ti govorim. Samoj sebi štetu nanosis.
I ne budi bezobrazna. Nisam ja ta na koju treba da se istreses nego stani pred ogledalo i raspali!![]()

Users browsing this forum: HAVANA and 3 guests