Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Calla je zensko ,
14 dana sam bila i vratila se polovicom novembra ...izmásirana ljudskom toplinom perfektnom tehnikom Thaimasaza , odmorna vratila se kuci:)
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
Umjesto janjetine i prasetine okrenu Krokodila na raznju
Call, da li si probala krokodila ( ili je istog okusa kao piletina, hehehehe)
probala x puta ,da slican je ukus moze se usporediti sa puretinom piletinom, meso je jako mekano .Krokodilskih specijaliteta ima i u africkim i azijatskim restoranima po Njemackoj . Bankonski krokodil sa rostilja direktno bio je perfektno zacinjen i meso nije bilo suho kao sto to cesto zna biti slucaj u ovim gore navedenim restoranima kod nas u Njemackoj:)
Call, da li si probala krokodila ( ili je istog okusa kao piletina, hehehehe)
probala x puta ,da slican je ukus moze se usporediti sa puretinom piletinom, meso je jako mekano .Krokodilskih specijaliteta ima i u africkim i azijatskim restoranima po Njemackoj . Bankonski krokodil sa rostilja direktno bio je perfektno zacinjen i meso nije bilo suho kao sto to cesto zna biti slucaj u ovim gore navedenim restoranima kod nas u Njemackoj:)
divim ti se da si problala, ja na putovnjima ne volim eksperimenirati sa hranom
inace, volim povrce i voce , iako sma par puta razmisljala da li probati nesto super egzoticno
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
ElTriconi wrote: 02 Dec 2019, 19:25
Kolko je para kosto put, nocenje, hrana, restorani, masaze i tako to?
Let iz Frankfurt-Bankok -Phuket 580€ Dva Dana prenociste u Bangkoku sa doruckom 120€! 12 Dana Hotel u Phuketu sa doruckom 350€Svaki Dan 2-3 x na Dan Po 60min masaze ,rucak Vecera i Pice 200€