i sta ste odlucili,,?Hocemo li nastaviti sa darivanjem??
mislim nebitno sta ste odlucili morate priznati da je ideja genijalna i da je trebamo podrzati svake godine
Moderator: Krokodil Behko

Pa gdje si ženo, jesi živaCalla wrote: 26 Nov 2019, 20:53 Juhuuu ,,,gdje ste vi meni....... kako sam vas pozelila .,...![]()
![]()
i sta ste odlucili,,?Hocemo li nastaviti sa darivanjem??
mislim nebitno sta ste odlucili morate priznati da je ideja genijalna i da je trebamo podrzati svake godine!!!

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

zima znas me cim se smrkne u Novembru ja se prikujem za tipkovnicu barem na kratko pa kako si mi ti?Lanci wrote: 26 Nov 2019, 21:17 Calladobro si znala doci
![]()
Vidis ti sto ti je dama kraljica odmah na ovu temu,veliko srce imas![]()
![]()

Eh da nije zime I blizu nam praznici mozda nebi ni navratilaCalla wrote: 26 Nov 2019, 21:39zima znas me cim se smrkne u Novembru ja se prikujem za tipkovnicu barem na kratko pa kako si mi ti?Lanci wrote: 26 Nov 2019, 21:17 Calladobro si znala doci
![]()
Vidis ti sto ti je dama kraljica odmah na ovu temu,veliko srce imas![]()
![]()
ma drzi me ova,,i ono malo sto mozemo uciniti za druge uradimo to sto prije dani i godine prolaze a mi se prisjetimo samo lijepih trenutaka !!
i moram priznati da je moj kanditat dok smo igrali ovu igru mene toliko obradovao i pozitivno iznenadio da bi volila i ove godine i ja nekoga lijepo iznenaditi
(Pasaga moj, ljubi Calla jos uvjek iz duboke zahvalnosti )![]()

Sa svih putovanja doneses nam po koju fotku pa sam mislila da ce i sad bit tako.Calla wrote: 27 Nov 2019, 19:12 Contriicc..![]()
slike ...??koje li ti slike cekas
ok,,evo nas vec 3 Mala Contrica i ja,,
tko je sledeci za Igru evo ja povlacim Pasagu za rukav .
.ajde Pasooo javi se i reci Yes![]()
![]()

Kako ja uvijek naknadno vidim ove postovearzuhal wrote: 27 Nov 2019, 19:22 Ja, kao ni onaj papagaj s broda kojeg je pogodio torpedo, nemam pojma kako se ovo igra, ali skontaću neki paketić za Noru
Ne treba mi adresa, lično ću predati![]()
I neću uzvratni poklon![]()
Nora Ibsenova wrote: 02 Dec 2019, 16:30Kako ja uvijek naknadno vidim ove postovearzuhal wrote: 27 Nov 2019, 19:22 Ja, kao ni onaj papagaj s broda kojeg je pogodio torpedo, nemam pojma kako se ovo igra, ali skontaću neki paketić za Noru
Dobiću paketić?![]()

Ovak je bilo do sada ,arzuhal wrote: 27 Nov 2019, 19:22 Ja, kao ni onaj papagaj s broda kojeg je pogodio torpedo, nemam pojma kako se ovo igra, ali skontaću neki paketić za Noru
Hvala na pojašnjenju, čini mi se da ga nisam pročitao u uvodnom postuCalla wrote: 03 Dec 2019, 01:07Ovak je bilo do sada ,arzuhal wrote: 27 Nov 2019, 19:22 Ja, kao ni onaj papagaj s broda kojeg je pogodio torpedo, nemam pojma kako se ovo igra, ali skontaću neki paketić za Noru
svaki ucesnik u ovoj igri kod Maje izvlaci jedan broj preko pp !
evo mali primjer ,
u igri ucestvuje 5 osoba Contrica broj 1 ,Arzuhal broj 2,Nora broj 3,Behko broj 4,Zagorka broj 5 ,,
Behko se javi Maji preko pp i pita koji brojevi su slobodni Maja kaze broj 5,3,i 2 Behko odabere broj 2 ,
pod tim brojem si ti znaci Behko kupuje poklon tebi .Uglavnom svi koji ucestvuju dobivaju jedan manji poklon u vrjednosti za koju se dogovorimo unaprijed.

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests