ja ne znam sto su zenska ili muska prava , hajde obrazlozi miMutevelija wrote: 04 Dec 2019, 11:07Fokusiraju se samo na zenska prava gdje su zene zakinute, I to im je prioritet, muska ignorisu, jer smatraju da su zenska prava vaznija.

Moderator: Krokodil Behko
ja ne znam sto su zenska ili muska prava , hajde obrazlozi miMutevelija wrote: 04 Dec 2019, 11:07Fokusiraju se samo na zenska prava gdje su zene zakinute, I to im je prioritet, muska ignorisu, jer smatraju da su zenska prava vaznija.
Ono sto feministkinje se bore su zenska prava, a ino sto ignorisu su muska prava.Venera wrote: 04 Dec 2019, 11:08ja ne znam sto su zenska ili muska prava , hajde obrazlozi miMutevelija wrote: 04 Dec 2019, 11:07
Fokusiraju se samo na zenska prava gdje su zene zakinute, I to im je prioritet, muska ignorisu, jer smatraju da su zenska prava vaznija.![]()
Mutevelija wrote: 04 Dec 2019, 11:05
Ispada sa im nije ni bilo toliko lose,.I da nisu ugnejtavane od muskog spola.
Jer da jesu imali bi mnoge smrti zatvaranje zena od strane tadasnje policije
pa daj mi primjre, ja ne razumijemMutevelija wrote: 04 Dec 2019, 11:19Ono sto feministkinje se bore su zenska prava, a ino sto ignorisu su muska prava.
Ih ubijani su I muskarci od crkve uzmi neke naucnike.Venera wrote: 04 Dec 2019, 11:23Mutevelija wrote: 04 Dec 2019, 11:05
Ispada sa im nije ni bilo toliko lose,.I da nisu ugnejtavane od muskog spola.
Jer da jesu imali bi mnoge smrti zatvaranje zena od strane tadasnje policije
zene su spaljivanje na lomaci jer su bile vjestice
koliko muskaraca, vjstaca, je bilo spaljeno iz isotg razloga na lomaci![]()
ti ne krijes svoj sovnizam, strah od zena , ineriornost, to respketujem![]()
Pa kad.se ne bore za muska prava.Venera wrote: 04 Dec 2019, 11:24pa daj mi primjre, ja ne razumijemMutevelija wrote: 04 Dec 2019, 11:19
Ono sto feministkinje se bore su zenska prava, a ino sto ignorisu su muska prava.![]()
'dje si Mute ...Mutevelija wrote: 04 Dec 2019, 11:19Ono sto feministkinje se bore su zenska prava, a ino sto ignorisu su muska prava.
Evo me dje si ti chloeChloe wrote: 04 Dec 2019, 13:32'dje si Mute ...Mutevelija wrote: 04 Dec 2019, 11:19
Ono sto feministkinje se bore su zenska prava, a ino sto ignorisu su muska prava.'dje gori? Šta te muči?
![]()
Popravljaj prosjek oobrazovanja muškaraca tako što ćeš se ti obrazovati.Mutevelija wrote: 04 Dec 2019, 13:35Evo me dje si ti chloe
Muci me odnos obrazovanja muskih I zenskih , muce me povrede na radu.
Ali ti nisi feministkinja![]()
A sta cemo sa muskim samoubojstvimaChloe wrote: 04 Dec 2019, 13:40Popravljaj prosjek oobrazovanja muškaraca tako što ćeš se ti obrazovati.Mutevelija wrote: 04 Dec 2019, 13:35
Evo me dje si ti chloe
Muci me odnos obrazovanja muskih I zenskih , muce me povrede na radu.
Ali ti nisi feministkinja![]()
A povrede na radu ostavi nadležnim organimapreko foruma sigurno nećeš
natjerati ni poslodavce ni radnike da se drže pravila i zakona ...
Ma ja nisam žensko haman nikako ...![]()
![]()
Jesu li tvoja prava ugrožena?Mutevelija wrote: 04 Dec 2019, 13:43
A sta cemo sa muskim samoubojstvima
Ima mnogo mnogo segmenata gdje se muski problemi ignorisu, I fokusira samo na zenske danas, sto iritira.
Chloe wrote: 04 Dec 2019, 13:47Jesu li tvoja prava ugrožena?Mutevelija wrote: 04 Dec 2019, 13:43
A sta cemo sa muskim samoubojstvima
Ima mnogo mnogo segmenata gdje se muski problemi ignorisu, I fokusira samo na zenske danas, sto iritira.
Jesi li doživio diskriminaciju, ugrožena ti negdje bila ravrnopravnost?![]()
I zbog toga ovolika frka ....Mutevelija wrote: 04 Dec 2019, 13:50Chloe wrote: 04 Dec 2019, 13:47
Jesu li tvoja prava ugrožena?
Jesi li doživio diskriminaciju, ugrožena ti negdje bila ravrnopravnost?![]()
nisam radio sa zenama ali u skoli jestr, nastavnici vise su vjerovali u njohove price nego djecaka
![]()
Pa prebaci to na sujob muskarca zene, ako zena prijavi nasilje izlupa glavu od kuhinju, haj dokazi da je musko nije taklo?Chloe wrote: 04 Dec 2019, 13:53I zbog toga ovolika frka ....Mutevelija wrote: 04 Dec 2019, 13:50
nisam radio sa zenama ali u skoli jestr, nastavnici vise su vjerovali u njohove price nego djecaka
![]()
![]()
![]()
Hjooj ...![]()
Samo psihički poremećena osoba će sama sebi nanositi ozljede i optuživati drugog.Mutevelija wrote: 04 Dec 2019, 14:02Pa prebaci to na sujob muskarca zene, ako zena prijavi nasilje izlupa glavu od kuhinju, haj dokazi da je musko nije taklo?
Eto ima I ucjene.
Ako si muskarac u sukobu sa zenom automatski si kriv a one su neduzne od naseg drustva.
Pa.imas tih ucjena vazdam, ostani u vezi sa mnom ubiti cu se, raznih manipulacija.Chloe wrote: 04 Dec 2019, 14:13Samo psihički poremećena osoba će sama sebi nanositi ozljede i optuživati drugog.Mutevelija wrote: 04 Dec 2019, 14:02
Pa prebaci to na sujob muskarca zene, ako zena prijavi nasilje izlupa glavu od kuhinju, haj dokazi da je musko nije taklo?
Eto ima I ucjene.
Ako si muskarac u sukobu sa zenom automatski si kriv a one su neduzne od naseg drustva.
Ne bi bilo normalno krenuti sa pretpostavkom da je sama to uradila ako bolest nije ranije dijagnosticirana,
ali bi se dokazalo već ...
Društvo može optuživati i osuđivati koga hoće, svako ima pravo na svoju izjavu o događaju, postoje svjedoci kao što se uzimaju i dokazi u slučaju fizičkih ozljeda i na onovu toga se donose zaključci.
Tebi za info, nemoj mi se plaho zabrinuti, povećan je broj muškaraca - žrtvi nasilja u porodici ....![]()
Mutevelija wrote: 04 Dec 2019, 14:18Pa.imas tih ucjena vazdam, ostani u vezi sa mnom ubiti cu se, raznih manipulacija.Chloe wrote: 04 Dec 2019, 14:13
Samo psihički poremećena osoba će sama sebi nanositi ozljede i optuživati drugog.
Ne bi bilo normalno krenuti sa pretpostavkom da je sama to uradila ako bolest nije ranije dijagnosticirana,
ali bi se dokazalo već ...
Društvo može optuživati i osuđivati koga hoće, svako ima pravo na svoju izjavu o događaju, postoje svjedoci kao što se uzimaju i dokazi u slučaju fizičkih ozljeda i na onovu toga se donose zaključci.
Tebi za info, nemoj mi se plaho zabrinuti, povećan je broj muškaraca - žrtvi nasilja u porodici ....![]()
Pa tome.I.pricam,.povecava se I zenski kriminalitet,.samo mediji sute.
Gdje su.muske kuce kao zenske![]()
Pa.dakle.buducnost nam je da maltretiramo jedni druge.Chloe wrote: 04 Dec 2019, 14:22Mutevelija wrote: 04 Dec 2019, 14:18
Pa.imas tih ucjena vazdam, ostani u vezi sa mnom ubiti cu se, raznih manipulacija.
Pa tome.I.pricam,.povecava se I zenski kriminalitet,.samo mediji sute.
Gdje su.muske kuce kao zenske![]()
nema ih još dovoljno da imaju posebne kuće.
![]()
molim spisak muskih vjestica spaljenih na lomaci - vjestacaMutevelija wrote: 04 Dec 2019, 13:25Ih ubijani su I muskarci od crkve uzmi neke naucnike.Venera wrote: 04 Dec 2019, 11:23
zene su spaljivanje na lomaci jer su bile vjestice
koliko muskaraca, vjstaca, je bilo spaljeno iz isotg razloga na lomaci![]()
ti ne krijes svoj sovnizam, strah od zena , ineriornost, to respketujem![]()
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests