Ovaj put se ne dopisujem ni skim, sve sam blokirao dok ne prodje mafija, ociju mi

Ovaj put se ne dopisujem ni skim, sve sam blokirao dok ne prodje mafija, ociju mi
Nominovao sam ga zato što ta nominacija nista nije mjenjala. I dalje bi Saga bila prva na obrani a on drugi, bez obzira koga ja nominirao.carobnjak N wrote: 04 Dec 2019, 17:21ponavljam pitanjce, što si ga nominirao onda ? Mrha
zadnji put kad si bio mafija si se trudio unositi zabunu maksimalno . Kad si bio ti, Dori i Lori .
Čak si pokušao i mene uvjeriti kako ti "znaš" da sam civil i kao s tobom sam u ekipi![]()
Yes oca mi. Mislile nas na emocije uhvatiti, a zeznule se. Mi se vec odljubiliSocrates wrote: 04 Dec 2019, 17:37 Maja i Lejla su računale da će ih Mrachni i mrh podržati u ovom glasanju.
Sve mi se vise čini da su mafija.
Za Čarobnjaka više nisam toliko siguran. Dori, vjerujem, nije.
Ako nije Carobnjak, onda su ili Mirelam ili storm.
Mire mi je daleko manja mogućnost. Dakle, storm.![]()
Gdje je Inspektor?
Zato što si ti idući i neću da pogriješimmrH wrote: 04 Dec 2019, 17:18Sta's ba zapela za mene. Prati kako ko glasa.
Interesantnije je Lejlino ZA od mene
Zašto tako brzo ima smisla? Krije se iza nominacije civila.Saga... Mislim da ima smisla
U dzehenemu!Mirelam wrote: 04 Dec 2019, 17:08 Lori@ tamo u dzehenemu drobi li, drobi. Ne prestaje, ni burek joj usta ne zatvara.![]()
"Željo, LGBTQ, džehenem..."?
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests