Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Krokodil Behko wrote: 05 Dec 2019, 08:29
Koja krađa?
Svako samostalno glasa, a računati znamo svi. Ukoliko se pogrešno sabere, reklamirajte.
Yes aha kako da ne. Uvalili ste nam one kineske digitrone. Kako god sracunas vasi kandidati imaju najvise glasova.
Abakuse svima podijeliti i boba po boba da se prebacuje s desna na lijevo
A otkud ti znas da on ne simpatizira bas tim redom?
Nismo idioti.
Ja ni ne tvrdin da jeste. Ali ne mozete vi odlucivati umisto njega, ima pravo izabrat kako zeli. Njemu ste mozda bas simpaticni tim redom.
A bilo bi krajnje nedemokraticno i diktatorski zadirati u necije intimno glasovanje. Pravila su odredjena i nigdje ne pise da ne smije biti glasovano po redu... A da pise to bi dovodilo u nepravican polozaj one kojima se ljzdi bas svidjaju po tom redu.
Krokodil Behko wrote: 05 Dec 2019, 08:29
Koja krađa?
Svako samostalno glasa, a računati znamo svi. Ukoliko se pogrešno sabere, reklamirajte.
Yes aha kako da ne. Uvalili ste nam one kineske digitrone. Kako god sracunas vasi kandidati imaju najvise glasova.
sta ste ono rekli - sutanje kutija? hau jes nou
I ako ja nisam u takmicarskom duhu na ovim izborima moram ti se zahvaliti na onim bodovima, ugodno sam iznenadjen. Hvala
Fuddo wrote: 04 Dec 2019, 20:11
Lose ovo pocelo,
Tctctct...
I svabo izdade!
Ahahaha
Izgleda mi samo u koaliciji možemo na prvo mjesto
Hajde ismijali smo se
Nakon iznimno loših rezultata iz prvog kruga članovi precedništva BiH su u oficijelnoj posjeti Sloveniji zbog majorizacije članova foruma.
ŠTA NAM OVO RADE
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Bla wrote: 05 Dec 2019, 08:55
kako se osjećate vi koji ne dobijete ni jedan bod?
Lose, evo ja sad provjeravala space i vrag mi niti jedan bod nisu dali. Izbrisali su me potpuno.
Tiho jecan u sebi zbog toga.
Ovaj Vrag zna sta radi njemu ne zamjeram