Asti, pa mozda je to negdi na sredini. Ni tamo, ni vamo?

Mozda je Nora rekla istinu!
Asti, pa mozda je to negdi na sredini. Ni tamo, ni vamo?
Neki limb, nešto... Ima i to...
Ali se jeste udružili , ti i Nora se intenzivno dopisujete , pa ste uključile i Soca , a i Mrhu ste "namignule" .Saga wrote: 05 Dec 2019, 14:29Sve to stoji, triba bit fer i posten.carobnjak N wrote: 05 Dec 2019, 14:25
Problem je što ovdje većina ne konta moj prigovor , a to je da se poštuju pravila i koncept igre
inače se igra obesmišljava . Unutar igre možemo da radimo SVE, preporučuje se lagati i biti muljator
ali moramo ostati unutar pravila , inače igra ne postoji i inače si pravi lažov i muljator, a ne samo u igri.
Iako sam civil, da mi neko od civila sad pošalje pp i kaže da je inspektor, te mi otkrije ostale civile , na kraju partije bih ga prijavio.
Sad i uvijek . Ko ne konta zašto ...onda jbi ga
Ma, ovo je igra i ti nisi skuzia moj odgovor. Jedno je kad se osobe udruze a drugo su migovi. Moze se pisat i pp i viberom i dimnim signalima. Bitno da se osobe (vise njih) nisu udruzile.
Zasto bi tek prijavia na kraju partije?![]()
Ma ti si mi sad nesto posta sumnjiv![]()
Evo bas jutros pricam s nekom poznanicom. Kaze sad je JW. Cila je odusevljena, jer je "otkrila" istinu. Prica mi po ure o Zelotima.
Ja ni sa kim nisam razmjenio nijedan pp.carobnjak N wrote: 05 Dec 2019, 14:37Ali se jeste udružili , ti i Nora se intenzivno dopisujete , pa ste uključile i Soca , a i Mrhu ste "namignule" .Saga wrote: 05 Dec 2019, 14:29
Sve to stoji, triba bit fer i posten.
Ma, ovo je igra i ti nisi skuzia moj odgovor. Jedno je kad se osobe udruze a drugo su migovi. Moze se pisat i pp i viberom i dimnim signalima. Bitno da se osobe (vise njih) nisu udruzile.
To je udruživanje , kad inspektor drugim civilima preko pp-a namigne ko je civil .
Kad ste otkrile da nije Mrh (samo zato jer te je nominirao) onda ste javile i Socu koji je očigledno mijenjao stavove , kako mu vas dvije "namignete".
e jbg ondalejlamo wrote: 05 Dec 2019, 14:40 a ja budala u prvoj nisam htjela mrhu na pp odgovoriti da sam civil, pa me objesili.
haha.
nora ga slagala, pa njega objesila.
![]()
Umisljas...carobnjak N wrote: 05 Dec 2019, 14:37Ali se jeste udružili , ti i Nora se intenzivno dopisujete , pa ste uključile i Soca , a i Mrhu ste "namignule" .Saga wrote: 05 Dec 2019, 14:29
Sve to stoji, triba bit fer i posten.
To je udruživanje , kad inspektor drugim civilima preko pp-a namigne ko je civil .
Kad ste otkrile da nije Mrh (samo zato jer te je nominirao) onda ste javile i Socu koji je očigledno mijenjao stavove , kako mu vas dvije "namignete".
Prije par godina svjetski kongres održali u SaSaga wrote: 05 Dec 2019, 14:40Evo bas jutros pricam s nekom poznanicom. Kaze sad je JW. Cila je odusevljena, jer je "otkrila" istinu. Prica mi po ure o Zelotima.
Bas su se prosirili ti JW. Prica kako svaki vikend idu u BiH jer su tamo daleko bolje primljeni....i tamo ljudi nisu ka ovdi-ograniceni.
Ima li ih u Sa?
Socrates wrote: 05 Dec 2019, 14:45Ja ni sa kim nisam razmjenio nijedan pp.carobnjak N wrote: 05 Dec 2019, 14:37
Ali se jeste udružili , ti i Nora se intenzivno dopisujete , pa ste uključile i Soca , a i Mrhu ste "namignule" .
Bezveze pričaš.
očigledo je to...nominirao si Mrha pa si se predomislioSocrates wrote: 05 Dec 2019, 14:45Ja ni sa kim nisam razmjenio nijedan pp.carobnjak N wrote: 05 Dec 2019, 14:37
Ali se jeste udružili , ti i Nora se intenzivno dopisujete , pa ste uključile i Soca , a i Mrhu ste "namignule" .
Bezveze pričaš.
arzuhal wrote: 05 Dec 2019, 14:47Prije par godina svjetski kongres održali u SaSaga wrote: 05 Dec 2019, 14:40
Evo bas jutros pricam s nekom poznanicom. Kaze sad je JW. Cila je odusevljena, jer je "otkrila" istinu. Prica mi po ure o Zelotima.
Bas su se prosirili ti JW. Prica kako svaki vikend idu u BiH jer su tamo daleko bolje primljeni....i tamo ljudi nisu ka ovdi-ograniceni.
Ima li ih u Sa?![]()
Jel tebi smeta sto je covik pametan i skuzia je nesto sta ti nisi... Ili si mafija pa unosis distrakcije ?carobnjak N wrote: 05 Dec 2019, 14:48očigledo je to...nominirao si Mrha pa si se predomislio
i dalje nastojiš da ostaneš u okvirima sa ovim "nisam razmjenio"
Dobio si pp, sa instrukcijama.![]()
Saga wrote: 05 Dec 2019, 14:46
S mrH se ja dopisujem ali kako nismo ni u prvoj partiji ni prozbirili o mafiji, tako nismo ni sad.
ok ...na kraju partije ću pokazati linkom , zašto i gdje sam vidioSaga wrote: 05 Dec 2019, 14:46Umisljas...carobnjak N wrote: 05 Dec 2019, 14:37
Pogotovo ovo da ijedna od nas namiguje mr H![]()
S mrH se ja dopisujem ali kako nismo ni u prvoj partiji ni prozbirili o mafiji, tako nismo ni sad.
A socu bi ja s gustom namignula, tip je bas sex koliko je inteligentan, privlace me inteligentni muskarci.![]()
Ali nazalost-nista... Ni pp, ni mig, ni telepatija. Nista.
Ali evo sad. @socrates ti si meni presexy. Gustan te gledat kako povezujes stvari bez ikakvih migova. Cmok!
I ajmo, vratite se na igru... Bez tih distrakcija.![]()
Ma umisljas. Ja s tipom nikakva kontakta. Nikad. Sam je sve skuzia. To me i zadivilo. Bas, bas je inteligentan.carobnjak N wrote: 05 Dec 2019, 14:51ok ...na kraju partije ću pokazati linkom , zašto i gdje sam vidioSaga wrote: 05 Dec 2019, 14:46
Umisljas...
Pogotovo ovo da ijedna od nas namiguje mr H![]()
A socu bi ja s gustom namignula, tip je bas sex koliko je inteligentan, privlace me inteligentni muskarci.![]()
Ali nazalost-nista... Ni pp, ni mig, ni telepatija. Nista.
Ali evo sad. @socrates ti si meni presexy. Gustan te gledat kako povezujes stvari bez ikakvih migova. Cmok!
I ajmo, vratite se na igru... Bez tih distrakcija.![]()
a evo i Lejla reče da se u prvoj partiji to radilo , znači zna jer je bila mafija skupa s Norom
Smeta mi što uništavate igru hebi gaSaga wrote: 05 Dec 2019, 14:49Jel tebi smeta sto je covik pametan i skuzia je nesto sta ti nisi... Ili si mafija pa unosis distrakcije ?carobnjak N wrote: 05 Dec 2019, 14:48
očigledo je to...nominirao si Mrha pa si se predomislio
i dalje nastojiš da ostaneš u okvirima sa ovim "nisam razmjenio"
Dobio si pp, sa instrukcijama.![]()
![]()
Ja ne znan sta mogu ucinit da mi povirujes. Rici jedne nisan progovorila izvan igrice ni s Mr H, ni s Socratesom, a ne da san ih nesto nagovarala ili tako nesto. Nisan.carobnjak N wrote: 05 Dec 2019, 14:52Smeta mi što uništavate igru hebi gaSaga wrote: 05 Dec 2019, 14:49
Jel tebi smeta sto je covik pametan i skuzia je nesto sta ti nisi... Ili si mafija pa unosis distrakcije ?![]()