Asti, pa mozda je to negdi na sredini. Ni tamo, ni vamo?
Mozda je Nora rekla istinu!
Asti, pa mozda je to negdi na sredini. Ni tamo, ni vamo?
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Neki limb, nešto... Ima i to...
Ali se jeste udružili , ti i Nora se intenzivno dopisujete , pa ste uključile i Soca , a i Mrhu ste "namignule" .Saga wrote: 05 Dec 2019, 14:29Sve to stoji, triba bit fer i posten.carobnjak N wrote: 05 Dec 2019, 14:25
Problem je što ovdje većina ne konta moj prigovor , a to je da se poštuju pravila i koncept igre
inače se igra obesmišljava . Unutar igre možemo da radimo SVE, preporučuje se lagati i biti muljator
ali moramo ostati unutar pravila , inače igra ne postoji i inače si pravi lažov i muljator, a ne samo u igri.
Iako sam civil, da mi neko od civila sad pošalje pp i kaže da je inspektor, te mi otkrije ostale civile , na kraju partije bih ga prijavio.
Sad i uvijek . Ko ne konta zašto ...onda jbi ga
Ma, ovo je igra i ti nisi skuzia moj odgovor. Jedno je kad se osobe udruze a drugo su migovi. Moze se pisat i pp i viberom i dimnim signalima. Bitno da se osobe (vise njih) nisu udruzile.
Zasto bi tek prijavia na kraju partije?![]()
Ma ti si mi sad nesto posta sumnjiv![]()
Evo bas jutros pricam s nekom poznanicom. Kaze sad je JW. Cila je odusevljena, jer je "otkrila" istinu. Prica mi po ure o Zelotima.
Ja ni sa kim nisam razmjenio nijedan pp.carobnjak N wrote: 05 Dec 2019, 14:37Ali se jeste udružili , ti i Nora se intenzivno dopisujete , pa ste uključile i Soca , a i Mrhu ste "namignule" .Saga wrote: 05 Dec 2019, 14:29
Sve to stoji, triba bit fer i posten.
Ma, ovo je igra i ti nisi skuzia moj odgovor. Jedno je kad se osobe udruze a drugo su migovi. Moze se pisat i pp i viberom i dimnim signalima. Bitno da se osobe (vise njih) nisu udruzile.
To je udruživanje , kad inspektor drugim civilima preko pp-a namigne ko je civil .
Kad ste otkrile da nije Mrh (samo zato jer te je nominirao) onda ste javile i Socu koji je očigledno mijenjao stavove , kako mu vas dvije "namignete".
e jbg ondalejlamo wrote: 05 Dec 2019, 14:40 a ja budala u prvoj nisam htjela mrhu na pp odgovoriti da sam civil, pa me objesili.
haha.
nora ga slagala, pa njega objesila.
![]()
Umisljas...carobnjak N wrote: 05 Dec 2019, 14:37Ali se jeste udružili , ti i Nora se intenzivno dopisujete , pa ste uključile i Soca , a i Mrhu ste "namignule" .Saga wrote: 05 Dec 2019, 14:29
Sve to stoji, triba bit fer i posten.
To je udruživanje , kad inspektor drugim civilima preko pp-a namigne ko je civil .
Kad ste otkrile da nije Mrh (samo zato jer te je nominirao) onda ste javile i Socu koji je očigledno mijenjao stavove , kako mu vas dvije "namignete".
Prije par godina svjetski kongres održali u SaSaga wrote: 05 Dec 2019, 14:40Evo bas jutros pricam s nekom poznanicom. Kaze sad je JW. Cila je odusevljena, jer je "otkrila" istinu. Prica mi po ure o Zelotima.
Bas su se prosirili ti JW. Prica kako svaki vikend idu u BiH jer su tamo daleko bolje primljeni....i tamo ljudi nisu ka ovdi-ograniceni.
Ima li ih u Sa?
Socrates wrote: 05 Dec 2019, 14:45Ja ni sa kim nisam razmjenio nijedan pp.carobnjak N wrote: 05 Dec 2019, 14:37
Ali se jeste udružili , ti i Nora se intenzivno dopisujete , pa ste uključile i Soca , a i Mrhu ste "namignule" .
Bezveze pričaš.
očigledo je to...nominirao si Mrha pa si se predomislioSocrates wrote: 05 Dec 2019, 14:45Ja ni sa kim nisam razmjenio nijedan pp.carobnjak N wrote: 05 Dec 2019, 14:37
Ali se jeste udružili , ti i Nora se intenzivno dopisujete , pa ste uključile i Soca , a i Mrhu ste "namignule" .
Bezveze pričaš.
arzuhal wrote: 05 Dec 2019, 14:47Prije par godina svjetski kongres održali u SaSaga wrote: 05 Dec 2019, 14:40
Evo bas jutros pricam s nekom poznanicom. Kaze sad je JW. Cila je odusevljena, jer je "otkrila" istinu. Prica mi po ure o Zelotima.
Bas su se prosirili ti JW. Prica kako svaki vikend idu u BiH jer su tamo daleko bolje primljeni....i tamo ljudi nisu ka ovdi-ograniceni.
Ima li ih u Sa?![]()
Jel tebi smeta sto je covik pametan i skuzia je nesto sta ti nisi... Ili si mafija pa unosis distrakcije ?carobnjak N wrote: 05 Dec 2019, 14:48očigledo je to...nominirao si Mrha pa si se predomislio
i dalje nastojiš da ostaneš u okvirima sa ovim "nisam razmjenio"
Dobio si pp, sa instrukcijama.![]()
Saga wrote: 05 Dec 2019, 14:46
S mrH se ja dopisujem ali kako nismo ni u prvoj partiji ni prozbirili o mafiji, tako nismo ni sad.
ok ...na kraju partije ću pokazati linkom , zašto i gdje sam vidioSaga wrote: 05 Dec 2019, 14:46Umisljas...carobnjak N wrote: 05 Dec 2019, 14:37
Pogotovo ovo da ijedna od nas namiguje mr H![]()
S mrH se ja dopisujem ali kako nismo ni u prvoj partiji ni prozbirili o mafiji, tako nismo ni sad.
A socu bi ja s gustom namignula, tip je bas sex koliko je inteligentan, privlace me inteligentni muskarci.![]()
Ali nazalost-nista... Ni pp, ni mig, ni telepatija. Nista.
Ali evo sad. @socrates ti si meni presexy. Gustan te gledat kako povezujes stvari bez ikakvih migova. Cmok!
I ajmo, vratite se na igru... Bez tih distrakcija.![]()
Ma umisljas. Ja s tipom nikakva kontakta. Nikad. Sam je sve skuzia. To me i zadivilo. Bas, bas je inteligentan.carobnjak N wrote: 05 Dec 2019, 14:51ok ...na kraju partije ću pokazati linkom , zašto i gdje sam vidioSaga wrote: 05 Dec 2019, 14:46
Umisljas...
Pogotovo ovo da ijedna od nas namiguje mr H![]()
A socu bi ja s gustom namignula, tip je bas sex koliko je inteligentan, privlace me inteligentni muskarci.![]()
Ali nazalost-nista... Ni pp, ni mig, ni telepatija. Nista.
Ali evo sad. @socrates ti si meni presexy. Gustan te gledat kako povezujes stvari bez ikakvih migova. Cmok!
I ajmo, vratite se na igru... Bez tih distrakcija.![]()
a evo i Lejla reče da se u prvoj partiji to radilo , znači zna jer je bila mafija skupa s Norom
Smeta mi što uništavate igru hebi gaSaga wrote: 05 Dec 2019, 14:49Jel tebi smeta sto je covik pametan i skuzia je nesto sta ti nisi... Ili si mafija pa unosis distrakcije ?carobnjak N wrote: 05 Dec 2019, 14:48
očigledo je to...nominirao si Mrha pa si se predomislio
i dalje nastojiš da ostaneš u okvirima sa ovim "nisam razmjenio"
Dobio si pp, sa instrukcijama.![]()
![]()
Ja ne znan sta mogu ucinit da mi povirujes. Rici jedne nisan progovorila izvan igrice ni s Mr H, ni s Socratesom, a ne da san ih nesto nagovarala ili tako nesto. Nisan.carobnjak N wrote: 05 Dec 2019, 14:52Smeta mi što uništavate igru hebi gaSaga wrote: 05 Dec 2019, 14:49
Jel tebi smeta sto je covik pametan i skuzia je nesto sta ti nisi... Ili si mafija pa unosis distrakcije ?![]()