Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Sta se mene tice moš odma sad. Ja rici s mr H i Sicon nisan prozborila o mafiji.
Izgadia si me ovdi ni krivu ni duznu.
Ocekujem ispriku... I ako si posten i ispricat ces se.
jesi sa Norom, a ona je dalje
Ja ne znam jesi li ti pratio igru, ali ni njih dvije nisu baš bile od početka igre prijateljske jedna prema drugoj.
Saga ostavlja Arzi jednu nominaciju, i kaže "nominiram koga Nora nominira, osim ako nominira mene".
A i ovdje su imale jednu ili dvije nedoumice protiv one druge, čak i nakon što je Saga objavila da je Doktor.
Ja sam inspektorr. Prvu noć sam pitala za mračnog, on je civil. Napisala sam mračnom pp u rekla mu znam da si civil. On nije ništa odg, niti sam ja išta više pisala.
Drugu noć sam provjerila Maju, ona je mafija.
Treću noć sam provjerila Lejlu, ona je mafija.
Sagi do zadnjeg nisam vjerovala da je stvarno doktor, do socovog objasnjenja.
A to što mi je mrH ostavio poruku.. . Ostavio mi je tamo poruku jer ja i on ne komuniciramo privatno. Imali smo neku vezu, pa je raskinuli, ne komuniciramo više a on je imao potrebu da mi kaže da sma imala pravo u nečemu o čemu smo davno pričali. Ni ja nisam skontala šta je u pitanju ali eto.
I nmg da vjerujem da moram javno svoju intimu iznosit jer neko ne može da se pomiri sa tim da gubi.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.