Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Pasaga wrote: 01 Dec 2019, 13:22
Zamolio bih cjenjeno urednistvo,admne,vd-a ..mmm ..
Nebih da ucestvujem,ni opcija glasanje.
Obratit paznju na ovaj upis,i postupiti po istom .
Zahvaljujem.
Al si služben
Nema zajebancije s pašom.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Niko nije bolje od mene i behka glasao. Sve smo glasali i za one što ne gotivimo....pa još obrazložimo, o svakom par redaka....i vazda se neko nađe pa se kofrči....ma ućeram
Zagorka wrote: 05 Dec 2019, 20:23
Niko nije bolje od mene i behka glasao. Sve smo glasali i za one što ne gotivimo....pa još obrazložimo, o svakom par redaka....i vazda se neko nađe pa se kofrči....ma ućeram
Zagorka wrote: 05 Dec 2019, 20:23
Šta ućeraš?
Drzak od metle.
....gledam spisak novih, većinu ne znam.......nisam s njima jedne riječi progovorila....valjda oni pišu jedni s drugima samo se prebacili....ili ja ne upratim....listam manta mi se....lele pa ko će ovo razabrat za glasanje....Lori, Nori, Dori...
Jedna mi je bezbeli simpatična ali koja
ma skratio bih ja vama glasanje na 24 sata i to da bude tajno.. al et, sreca, ne pitam se
sto vise zavlacis, mutniji si. dzaba ti se poslije vaditi kako si bio objektivan
Zagorka wrote: 05 Dec 2019, 20:39
....gledam spisak novih, većinu ne znam.......nisam s njima jedne riječi progovorila....valjda oni pišu jedni s drugima samo se prebacili....ili ja ne upratim....listam manta mi se....lele pa ko će ovo razabrat za glasanje....Lori, Nori, Dori...
Jedna mi je bezbeli simpatična ali koja
Ma Hepka ti je najlakša za upamtit šalim se,naravno,meni glas nije bitan ja ću sve svoje glasove Fudi prepisati