Jok za mene

Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
hepo_kockica wrote: 05 Dec 2019, 20:41Ma Hepka ti je najlakša za upamtitZagorka wrote: 05 Dec 2019, 20:39 ....gledam spisak novih, većinu ne znam.......nisam s njima jedne riječi progovorila....valjda oni pišu jedni s drugima samo se prebacili....ili ja ne upratim....listam manta mi se....lele pa ko će ovo razabrat za glasanje....Lori, Nori, Dori...
Jedna mi je bezbeli simpatična ali koja![]()
šalim se,naravno,meni glas nije bitan
ja ću sve svoje glasove Fudi prepisati
![]()
Jesi vidjela šta je čOrapicaZagorka wrote: 05 Dec 2019, 20:45hepo_kockica wrote: 05 Dec 2019, 20:41
Ma Hepka ti je najlakša za upamtitšalim se,naravno,meni glas nije bitan
![]()
...dobro se guraš kroz masu....
![]()
Nego da ne bi čOrapa ne bih te ni upoznala![]()
hepo_kockica wrote: 05 Dec 2019, 20:41Ma Hepka ti je najlakša za upamtitZagorka wrote: 05 Dec 2019, 20:39 ....gledam spisak novih, većinu ne znam.......nisam s njima jedne riječi progovorila....valjda oni pišu jedni s drugima samo se prebacili....ili ja ne upratim....listam manta mi se....lele pa ko će ovo razabrat za glasanje....Lori, Nori, Dori...
![]()
![]()
Meni nikad savjet nije dao...Duminjo wrote: 05 Dec 2019, 20:55 Vala.. Kolko vam je korisnih savjet dao na outfitu, samo zbog toga bi mu svaka trebala dati..
Al hajd
Rođo izvinite i ti i mrH,ali moji glasovi neka idu ČupiČupava wrote: 05 Dec 2019, 20:54hepo_kockica wrote: 05 Dec 2019, 20:41
Ma Hepka ti je najlakša za upamtitšalim se,naravno,meni glas nije bitan
![]()
![]()
Kad prije zaboravi svo vrijeme dok sam te tjesila, pa u pušionici pusila sa tobom i kad mi se ludilo nije... i sad Fuddi sve glasove svoje da daš... e ne može, nadam ja...više ćeš sevapa zaraditi ako uh meni daš..
Fuddo samo zabusava... ko Trump.![]()
Pa si i ti poceo prepisivati od njegaDuminjo wrote: 05 Dec 2019, 20:55 Vala.. Kolko vam je korisnih savjet dao na outfitu, samo zbog toga bi mu svaka trebala dati..
Al hajd
Eh tako...hepo_kockica wrote: 05 Dec 2019, 21:08Rođo izvinite i ti i mrH,ali moji glasovi neka idu ČupiČupava wrote: 05 Dec 2019, 20:54
![]()
Kad prije zaboravi svo vrijeme dok sam te tjesila, pa u pušionici pusila sa tobom i kad mi se ludilo nije... i sad Fuddi sve glasove svoje da daš... e ne može, nadam ja...više ćeš sevapa zaraditi ako uh meni daš..
![]()
Ma ja se samo danas zajebavo Malo dok je rodjo zauzet lobiranjemhepo_kockica wrote: 05 Dec 2019, 21:09Pa si i ti poceo prepisivati od njegaDuminjo wrote: 05 Dec 2019, 20:55 Vala.. Kolko vam je korisnih savjet dao na outfitu, samo zbog toga bi mu svaka trebala dati..
Al hajd![]()
Prodana dusohepo_kockica wrote: 05 Dec 2019, 21:08Rođo izvinite i ti i mrH,ali moji glasovi neka idu ČupiČupava wrote: 05 Dec 2019, 20:54
![]()
![]()
A valjda me znaš
Eh tako.. ali ja sam ti i dijete obećala prisvojiti..hepo_kockica wrote: 05 Dec 2019, 21:22A valjda me znašČupa je u pravu,ipak je ona moja desna ruka bila i ostala
a rođo...doduše i on mi je čestitao više puta
![]()
Jesi tetka,svaka častČupava wrote: 05 Dec 2019, 21:28Eh tako.. ali ha sam ti i dijete obećala prisvojiti..hepo_kockica wrote: 05 Dec 2019, 21:22
A valjda me znašČupa je u pravu,ipak je ona moja desna ruka bila i ostala
a rođo...doduše i on mi je čestitao više puta
![]()
to obavezno naglasi.
![]()