Cupa, udarila me gdje sam najtanji

Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
Cupa, udarila me gdje sam najtanji
Jesam ponosnahepo_kockica wrote: 05 Dec 2019, 21:29Jesi tetka,svaka častČupava wrote: 05 Dec 2019, 21:28
Eh tako.. ali ha sam ti i dijete obećala prisvojiti..to obavezno naglasi.
![]()
![]()
idi bolan glasaj.. rijesi se muke
Možeš gore, ako dole nema nikogahepo_kockica wrote: 05 Dec 2019, 21:35Pik ja gore,ako mogu da biramDuminjo wrote: 05 Dec 2019, 21:32
idi bolan glasaj.. rijesi se muke![]()
pazi.. bitnije je ko ce biti dole nego gore![]()
![]()
![]()
Ako Hanni pobjedi bit ce 100% tako
Neka te, gdje ces?Duminjo wrote: 05 Dec 2019, 22:53 Pa valjda je ovo tema za komentare.. Meni ono tamo dodje ko Odlicna prilika da ga nekome šuknemo bez posljedica
Elem, podrska Fudi, zlatnoj koki.. Ostale ne bih komentariso. Neka svako glasa po svome. Svako ima i oci i "obraz"
. I nemojte docekat zadnjih pet minuta da glasate pa da kasnije bude upiranja prstom kako ste glasali po potrebi. Ružno je to, makar i na ovoj igrici.
Dosta vala i od mene. I neka pobijedi najsretniji i najspretniji
![]()
Predao semrH wrote: 05 Dec 2019, 23:02Neka te, gdje ces?Duminjo wrote: 05 Dec 2019, 22:53 Pa valjda je ovo tema za komentare.. Meni ono tamo dodje ko Odlicna prilika da ga nekome šuknemo bez posljedica
Elem, podrska Fudi, zlatnoj koki.. Ostale ne bih komentariso. Neka svako glasa po svome. Svako ima i oci i "obraz"
. I nemojte docekat zadnjih pet minuta da glasate pa da kasnije bude upiranja prstom kako ste glasali po potrebi. Ružno je to, makar i na ovoj igrici.
Dosta vala i od mene. I neka pobijedi najsretniji i najspretniji
![]()
![]()