Ja ostavim do Pepelnicegospođa Brams wrote: 06 Dec 2019, 08:26 Kitim naravno, kod nas je obicaj da se okiti na Badnjak, i raskiti na Sv. tri kralja
Nema nista depresivnije nego skidati bozicne ukrase kad sve zavrsi![]()

Moderator: Krokodil Behko
Ja ostavim do Pepelnicegospođa Brams wrote: 06 Dec 2019, 08:26 Kitim naravno, kod nas je obicaj da se okiti na Badnjak, i raskiti na Sv. tri kralja
Ja sam u svojoj sobi imala jedan mali umjetni bor koji je stajao na stolu permanentno, kad dođe Bozic samo bi stavila lampicestorm wrote: 06 Dec 2019, 08:31Ja ostavim do Pepelnicegospođa Brams wrote: 06 Dec 2019, 08:26 Kitim naravno, kod nas je obicaj da se okiti na Badnjak, i raskiti na Sv. tri kralja
šta fali
Pa zato... Ako fulam tri kralja, a fulam... Tjeram do sljedeće prijelomnice... Eto za korizmu odreknem se bora i svjetlucavih ukrasagospođa Brams wrote: 06 Dec 2019, 08:34Ja sam u svojoj sobi imala jedan mali umjetni bor koji je stajao na stolu permanentno, kad dođe Bozic samo bi stavila lampice![]()
A mora se raskitit na Sv. tri kralja da ne bi netko pomislio da smo, nedajboze, Srbi![]()
Krokodil Behko wrote: 06 Dec 2019, 10:20 Izgleda da će ove nove godine, Mutevelija imati posla na ovoj temi, više nego ikada ranije. Broj kjafira raste, iz godine u godinu, a to je direktna posljedica razvratnog života muslimana u BiH. Čak je bila i gej parada u međuvremenu i bogapitajte kako će se sad kititi jelke.
Socrates wrote: 06 Dec 2019, 11:11 Čitavu kuću kitim, izvana i iznutra.
Čak i kad me nema, nakitim prije odlaska.![]()
sta cu ja, proslo mearzuhal wrote: 06 Dec 2019, 07:28Zamislih te kao tu 10-togodišnju djevojčicu s tim stavom i riječimavrhbosnica wrote: 05 Dec 2019, 23:25kad sam imala 10ak godina isfuralo mi nekako, rekla svojima vi kitite ako hocete, mene ovo vise ne zanima...![]()
enough, I've done, that's it, i'm going home, bye!
Mute izdrži!!!!Krokodil Behko wrote: 06 Dec 2019, 10:20 Izgleda da će ove nove godine, Mutevelija imati posla na ovoj temi, više nego ikada ranije. Broj kjafira raste, iz godine u godinu, a to je direktna posljedica razvratnog života muslimana u BiH. Čak je bila i gej parada u međuvremenu i bogapitajte kako će se sad kititi jelke.
Mislis sta ja mislim sto ti kitis jelku, jel o tome.Socrates wrote: 06 Dec 2019, 14:20 Jest, brt, sve na tebe mislim dok kitim jelku, evo već četvrtu godinu.![]()
vjerovatno je akcenat na rijeci kitite
nemam pojma , možda ima neku simboliku za njega