pa u odnosu na 0:27
ali,
и даље те волим
Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ma nemoraš curo draga, ne pali se.Belay Queen wrote: 07 Dec 2019, 13:22 Pa za sta me prozivas i zahvaljujes?
"Belkic hvala ti" jer ti nisam dala glasove i trebam da se nekome mozda pravdam zasto sam i kako glasala?!
Kako da ne...

Rodjo i Hanni je to zasluzio 100%. Znas da te gotivim ali ako ti ne pobjedis svim srcem zelim da je to Hanni.Fuddo wrote: 07 Dec 2019, 13:36 Rodjo moracemo u koaliciju sa maxom i janezom ahahaha
Jeba nas ova pazarska mafija.

Ja cu glasat za njega ako ce nam zube naglancat djaba.

Naglancat? Zlatne ce nam udariti
Biti će to neprincipijelna koalicija, al odnio vrag šaluFuddo wrote: 07 Dec 2019, 13:36 Rodjo moracemo u koaliciju sa maxom i janezom ahahaha
Jeba nas ova pazarska mafija.

Napravice nam toranj u po’ foruma, necemo moc’ proc’ do outfita od njega.
Vala ima simbolike... Jest k'o toranj, niti plaća tramvaj
Pa on ima na pokaz. Licna karta sa mjestom rodjenja sva vrata otvara.

Ništa ovo nije, ne pamtim mirnije izbore...mrH wrote: 07 Dec 2019, 14:08 Ali mene kao novog forumasa fasciniraju ovi izbori i daju mi odgovore na mnoge stvari a da nista nisam pitao. Fascinantno![]()

Pa de podijeli te zakljuckemrH wrote: 07 Dec 2019, 14:08 Ali mene kao novog forumasa fasciniraju ovi izbori i daju mi odgovore na mnoge stvari a da nista nisam pitao. Fascinantno![]()

Kad spomenu outfit, danas ja na sastanku, i dodje jedan kolega u trenarci (Sandžaklija)

Ma jok space, znas kakav sam ja bio na ovom forumu, sega, sala, zezanje, nekome sam bio dobar, nekoga iritirao, smetao, sta ti ja znam sta sve ne, ali nista iz lose namjere nisam radio.spacebound wrote: 07 Dec 2019, 14:15Pa de podijeli te zakljuckemrH wrote: 07 Dec 2019, 14:08 Ali mene kao novog forumasa fasciniraju ovi izbori i daju mi odgovore na mnoge stvari a da nista nisam pitao. Fascinantno![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests