Sad mi je jasno 100%Julia-Klara wrote: 07 Dec 2019, 14:32 ehehe MrHko, jel ti sad jasno zasto jedem kokice?
![]()
Sve se samo kaze, samo sjedi i posmatraj
Daj malo

Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
Sad mi je jasno 100%Julia-Klara wrote: 07 Dec 2019, 14:32 ehehe MrHko, jel ti sad jasno zasto jedem kokice?
![]()
ajmo na cevapemrH wrote: 07 Dec 2019, 14:37Sad mi je jasno 100%Julia-Klara wrote: 07 Dec 2019, 14:32 ehehe MrHko, jel ti sad jasno zasto jedem kokice?
![]()
Daj malo![]()
Fuddo wrote: 07 Dec 2019, 14:41 A sta da smo birali pravog presidenta, mrtva bi Hanijeva sandzacka glava pala.
Sad znam kako je nasem Aliji bilo, vidis ti sUkim je ono moro drzavu pravit...berluskoni je sve zakuho, ahahaha
A sjecas li se kad si ti bio forumas godine pa se mnogi bunili a ja stala na tvoju stranu. Ha?Socrates wrote: 07 Dec 2019, 14:42 Dobra ti je ta, mrh, nastavi i dalje sa cheerleading.
Suknjicu promjeni.
smijem li ja na ovo odgovoriti, ali da mi ne obrises post ?Maja wrote: 07 Dec 2019, 14:43 Sve je to OK, neko glasa po ovom, neko po onom kriteriju. Ali kad vidim da pojedini ne daju nijedan bod nekome ko je trenutno u top 3 forumasa, e to mi nije jasno. Tu se vec krije sujeta i neka licna netrepeljivost.
Ja sam odmah rekla da sam pristrasna i tako sam glasala.Maja wrote: 07 Dec 2019, 14:43 Sve je to OK, neko glasa po ovom, neko po onom kriteriju. Ali kad vidim da pojedini ne daju nijedan bod nekome ko je trenutno u top 3 forumasa, e to mi nije jasno. Tu se vec krije sujeta i neka licna netrepeljivost.
Neki prekršaji su za direktni crveni. Mogu biti samo neopreznost al jbg.. poslije njanjanja nema kajanjaMaja wrote: 07 Dec 2019, 14:43 Sve je to OK, neko glasa po ovom, neko po onom kriteriju. Ali kad vidim da pojedini ne daju nijedan bod nekome ko je trenutno u top 3 forumasa, e to mi nije jasno. Tu se vec krije sujeta i neka licna netrepeljivost.
Pa vazda si probleme pravio. I kad si pobjedjivao i gubio i neucestvovao.
JokBeni wrote: 07 Dec 2019, 14:45smijem li ja na ovo odgovoriti, ali da mi ne obrises post ?Maja wrote: 07 Dec 2019, 14:43 Sve je to OK, neko glasa po ovom, neko po onom kriteriju. Ali kad vidim da pojedini ne daju nijedan bod nekome ko je trenutno u top 3 forumasa, e to mi nije jasno. Tu se vec krije sujeta i neka licna netrepeljivost.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests