Ti znaš da ja tebe volim još iz prošlih života, ali ovo je interes sa jedne i čista zloba sa druge strane.
A ko može odoljeti interesu i zlobi, pitam ja tebe, ko?
Doduše, nije mi jasno da li forumaš godine postaje onaj ko ima najviše glasova bio stari ili novi, ili će biti posebne titule za prvo mjesto starih i prvo mjesto novih.
Ili prvi stari i prvi novi idu u baraž za ukupnog pobjednika?
Ali, da ti odgovorim na pitanje: Pojavila se vijest da ako jedan forumaš(ica) pobijedi, jedan drugi forumaš(ica) će se prijaviti na jedan mrski forum.
Ja znam da ti imaš osobne simpatije prema meni još od doba Nastasie Filipovne, ali to nije tema ove emisije.
Forumaš godine postaje neko od starih, ovi drugi dobiju titulu najnovajlije i budu forumaš mjeseca u januaru.
Naravno da nema smisla da forumaš godine bude neko ko se prijavio na forum u septembru.
Koji forumaš ako pobjedi? Fudo?
Rekao sam i više nego što sam trebao. Da ne postanem forumski Snowden...
Nora Ibsenova wrote: 07 Dec 2019, 15:29
Ja bi recimo pustila Soca da glasa, čisto da vidim kako bi on to, realno i pravedno, bez pristrasnosti podjelio.
Tamo me jedna forumašica pokvarila, uništila mi je loš glas. Civilizovala me.
A ovdje nekako mlako, sve politički korektno, otupi to kandže, a i dobro se pazi da ne dođeš u priliku da kažeš ono šta misliš...
Umrtvi to čovjeka.
Nisam zaboravio tvoje pisanje i neke stavove tamo.
Tu si mi, nekako, mlak.. Ko i fudo.. Ono hajd ok, samo da se ne zavadimo.
Niste takvi. Vidi se nekad da ne mislite kao neko drugi a popustite ili i ne ulazite u raspravu samo da ne idete dalje u konflikt. Ono "ko ga jebe"..
Da izvines, fali, ostane rupa, nedoreceno..
Ja bi recimo pustila Soca da glasa, čisto da vidim kako bi on to, realno i pravedno, bez pristrasnosti podjelio.
Ovo bi jedino i bilo ispravno. I mean, come on.
Zar ne bi?
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
čojk previše ozbiljno doživljava forumske izbore
ali nije jedini
Ovo bi jedino i bilo ispravno. I mean, come on.
Pa de, glasaj. Ako ne tamo onda ovdje, i reci svima sta mislis
čojk previše ozbiljno doživljava forumske izbore
ali nije jedini
Pa ok, Soca doživljavam kao ozbiljnog forumaša, pa samim tim me ne čudi što i ovo shvata ozbiljno.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Tamo me jedna forumašica pokvarila, uništila mi je loš glas. Civilizovala me.
A ovdje nekako mlako, sve politički korektno, otupi to kandže, a i dobro se pazi da ne dođeš u priliku da kažeš ono šta misliš...
Umrtvi to čovjeka.
Nisam zaboravio tvoje pisanje i neke stavove tamo.
Tu si mi, nekako, mlak.. Ko i fudo.. Ono hajd ok, samo da se ne zavadimo.
Niste takvi. Vidi se nekad da ne mislite kao neko drugi a popustite ili i ne ulazite u raspravu samo da ne idete dalje u konflikt. Ono "ko ga jebe"..
Da izvines, fali, ostane rupa, nedoreceno..
Pa hvala bogu, covjeku s vremenom dosade rasprave od kojih na kraju ne bude nista jer niko nikog ne uspije uvjeriti da misli drugacije.
Sad bih ja trebala odgovoriti socu al mi se ne da.